2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن فکر نکنم واسه من که نسبت به خودم کوچیکه پنج شیش کیلو اضافه وزن دارم

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍
آره ولی سینهات گوشتی و زشت میشه مگراینکه با رژیم رزست چاق بشی یا با بدنسازی بزرگشون کنی

گوشتی و.زشت دیگه چطوره منظورت اینه آویزون میشه؟ مثلا باید ورزش کنه که سفت بشه؟

بهرحال اگه وزنت کمتر بود شاید سینه هاتم خیلی کوچیکتر میشد

ب ورزش بزرگ کن من ی مدته ورزش میکنم هم سینه هام گرد تر شده هم خوش فرم 

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍
نه چون آدم دیدم وزن بالا اما سینه ها کوچیک ژنتیک خیلی تاثیر داره

البته از ژنتیک گذشته خب کسی که خیلی لاغره معلومه نباید سینه هم داشته باشه چون بافتش چربیه، بعد وزن اضافه کنه خب سینه هم از چربیه باید بزرگتر شه

گوشتی و.زشت دیگه چطوره منظورت اینه آویزون میشه؟ مثلا باید ورزش کنه که سفت بشه؟

اره یگ دیدی آدم پهلو درمیاره گوشتاش حالت شل و زشت پیدا میکنه؟ سینه هم همین جوری میشه و اصلا قشنگ نیست کوچیک باشه بهتره تا این شکلی چون جذابیتی نداره مگه اینکه عمل کنی یا با بدنسازی تو دراز مدت میتونی بزرگشون کنی

خب طرف خیلی لاغره الان که هیچی نداره، سینه هم مگه بافتش چربی نیس

اخه خودتون میگید ارثیه درسته چربیه بافتش ولی نمیدونم چه جوریه سینه به خصوص برا بعضیا که اصلا تغییر نمیکنه چه لاغر کنن چه چاق

♣️♣️درسته کینه خوب نیست ولی زشته یه بدیهای بدون جواب بمونه♣️♣️