2777
2789
البته از ژنتیک گذشته خب کسی که خیلی لاغره معلومه نباید سینه هم داشته باشه چون بافتش چربیه، بعد وزن ا ...

خب حالا اضاف کنه چند کیلو ببینه چی میشه واسه بعضی ها رشد نمیکنه چون یکی دوستامم کوچیک بودن چند کیلو اضاف کرد باز تغییر نکرد زیاد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره یگ دیدی آدم پهلو درمیاره گوشتاش حالت شل و زشت پیدا میکنه؟ سینه هم همین جوری میشه و اصلا قشنگ نیس ...

پس همراه با ورزش رژیم بگیره اونوقت سینه هاشم بزرگ بشه بد نمیشه

نمیدونم چرا همش حس میکنم ورزش تاثیری نداره

نه واقعا داره اگه چاق بشی گوشت میزنه بین سینه و زیر بغلت خیلی بد میشه خط میفته قبلا شنا کردم خیلی خوب شد الآنم کاردیو تو خونه انجام میدم باز داره بهتر میشه

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍
اخه خودتون میگید ارثیه درسته چربیه بافتش ولی نمیدونم چه جوریه سینه به خصوص برا بعضیا که اصلا تغییر ن ...

البته این شخص تو کل عمرش چاق نشده اصلا که ببینه تاثیر داره یانع😄 تازه میخواد رژیم بگیره

پس همراه با ورزش رژیم بگیره اونوقت سینه هاشم بزرگ بشه بد نمیشه

نه نه اصلا 

ه رژیم چاقیش اصولی باشه زشت نمیشه

بدنسازیم کلا خیلی عالیه از افتادگیشون جلوگیری میکنه و باعث میشه سفت بشن 

البته بخوای بری باشگاه باید به مربیت بگی قصدت بزرگ کردنه سینس چون خیلی از ورزشای بدنسازی سینه ها کوچیک میکنن

نه نه اصلا  ه رژیم چاقیش اصولی باشه زشت نمیشه بدنسازیم کلا خیلی عالیه از افتادگیشون جلوگیری م ...

درسته عزیز البته قصدش کلا چاق شدن کل بدنشه چون خیلی لاغره اما خب براش مهمه که هرچی اضافه میکنه نزنه شکم و.پهلو

درسته عزیز البته قصدش کلا چاق شدن کل بدنشه چون خیلی لاغره اما خب براش مهمه که هرچی اضافه میکنه نزنه ...

اگه همین جوری بخوره و توجهی نداشته باشه که با چی خودشو چاق میکنه همین میشه دیگه اما اگه رژیم درست داشنه باشه اوکیه

کاش کرونا نبود حداقل با خیال راحت میشد باشگاه رفت

خودت تو خونه کاردیو انجام بده

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍

عزیزم تاثیر آنچنانی نداره. اگر میخوای هزینه کنه با پروتز سینه خیلی زود به فرمی که میخوای میرسی. اگر هم نه با ماساژ و ورزش مخصوص سینه میتونی یه کوچولو تو بلند مدت بزرگش کنی اما بیشتر خوش فرم میشه. مامان من  پیش دکتر رجب پور بازسازی سینه همراه با پروتز سینه کرده، سینه هاش واقعا خوب شده.

کاردیو چیه؟

ورزش هوازی بین بدن سازی و ایروبیکه ولی بدون وسیله و کالری خیلی زیاد میسوزونه