2777
2789
عنوان

آبرو و شرفم داره میره خدایا کجایی کمکم کنید ترو به قران

| مشاهده متن کامل بحث + 8258 بازدید | 174 پست
امروز پلیس فتا بودم گفتن چون خارج از ایرانه پیگیری نمیشع

ای وای چه بد

اگه یه هکر پیدا کنی میتونه پیجو از دستش در بیاره و حذف کنه

منتها باید قابل اعتماد باشه

این مشکل برا یکی از دوستامم پیش اومد داد یه هکر پیجه رو حذف کرد

کاربری دوم...
اسی میخوای منم برات تاپیک بزنم؟بلد نیستم لینک تاپیکتو بذارم ولی

ترخدا تاپیک بزنید همین که اینو بزارید بچه ها پیجشو بفهمن .بگید بلاک و ریپورت کنن کاغیه

مه‌کانت کونجی دڵمه,زۆر نزیکی (خوا گیان❤️)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای وای چه بد اگه یه هکر پیدا کنی میتونه پیجو از دستش در بیاره و حذف کنه منتها باید قابل اعتماد باش ...

اگر میشناسی بهم معرفی کن لطفا

اسی تو اینیستا سرچ کن شاید بیاد

سرچ کردم هزینه هاش زیاد بود اون ارزونه هم یه پسر بچه بود نمیدونم میتونه کمک کنه واقعا ایا راسته یا نه

سرچ کردم هزینه هاش زیاد بود اون ارزونه هم یه پسر بچه بود نمیدونم میتونه کمک کنه واقعا ایا راسته یا ن ...

ریسکه ولی خب امتحان کن آبروت داره میره

عضو گروه قرمز. وزن اولیه۸۲☹وزن دوم۸۰🤨وزن الان78😍هدف۷۵

عزیزم این دعا رو توی گوگل سرچ کن.

دعای دفع دشمن. دعا برای دفع بلا و‌ ایجاد امنیت.

ایت الکرسی بخون و بگو من در امنیت الهی هستم. بگو خدایا کمکم کن. دعای ناد علی‌ کبیر ،دعای معراج ، دعای‌ چهل کلید، سوره یاسین بخون.و سوره نور.

لااااایک نکن مهربون... یه روز یه نفر وارد زندگیم میشه که خیلی پاک و زلال مثل آب چشمه. تا حالا شنیدی صدای چشمه رو ؟ کنار دریا، قدم زدی؟ نسیم خنک رو توی گرما ، حس کردی؟ توی هوای سرد، شیر گرم خوردی؟ به شبای برفی زمستون، نگاه کردی؟ اهنگ مورد علاقت،که اسمشو نمیدونستی، پیدا کردی؟ امیدوارم یه روز برفی، یه نفر بیاد ، در خونه رو بزنه، بگه من اومدم، و اونقدرررر محکم بغلم کنه که تکه های شکسته ی قلبم، سر جاش قرار بگیره.حس کنم خودمو پیدا کردم . یه نفر که جبران می کنه تمام سالها و روزایی که از دیگران تمنای محبت داشتم. یه نفر که معجزه زیبای الهی از طرف خدای مهربونم باشه ، یه فرشته ی نجات که وقتی می خوابه،خواب رو از چشمام میگیره و محو نگاه قشنگش میشم.حرف که میزنه، بهترین شنونده میشم.وقتی به حرفام گوش میده، قشنگترین حرفا رو میگم. و وقتی کنارم نیست، منتظر اومدنش میشم.دلم میخواد باشی تا زندگی کنم و هر لحظه بگم : خدایا شکرت ، من عاشق زندگی هستم

عزیزم شما کار خیلی اشتباهی انجام دادی. من خودم کوردم جرأت دوستی با کورد عراق رو ندارم. اونا خیلی با ما فرق دارن. نمیشه سر به سرشون گذاشت. الانم فقط میتونی شکایت کنی پیجشو ببندن و همین

سرچ کردم هزینه هاش زیاد بود اون ارزونه هم یه پسر بچه بود نمیدونم میتونه کمک کنه واقعا ایا راسته یا ن ...

نه الکی میگن پول بریزی بلاکت میکنن ها گول نخور، میگم حالا این پیجم مسدود بشه عکساتو داره خو دوباره پیج میزنه،سهی کن بفهمی کیه یا چی میخاد ازت،چرا این کارو میکنه؟

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋        💜💜💜💜💜💜💜       I am Army girl  💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜 

توی اینستا سرچ کنید هکر .حتما یه هکر‌ پیدا میشه که پیجشو هک کنه.

لااااایک نکن مهربون... یه روز یه نفر وارد زندگیم میشه که خیلی پاک و زلال مثل آب چشمه. تا حالا شنیدی صدای چشمه رو ؟ کنار دریا، قدم زدی؟ نسیم خنک رو توی گرما ، حس کردی؟ توی هوای سرد، شیر گرم خوردی؟ به شبای برفی زمستون، نگاه کردی؟ اهنگ مورد علاقت،که اسمشو نمیدونستی، پیدا کردی؟ امیدوارم یه روز برفی، یه نفر بیاد ، در خونه رو بزنه، بگه من اومدم، و اونقدرررر محکم بغلم کنه که تکه های شکسته ی قلبم، سر جاش قرار بگیره.حس کنم خودمو پیدا کردم . یه نفر که جبران می کنه تمام سالها و روزایی که از دیگران تمنای محبت داشتم. یه نفر که معجزه زیبای الهی از طرف خدای مهربونم باشه ، یه فرشته ی نجات که وقتی می خوابه،خواب رو از چشمام میگیره و محو نگاه قشنگش میشم.حرف که میزنه، بهترین شنونده میشم.وقتی به حرفام گوش میده، قشنگترین حرفا رو میگم. و وقتی کنارم نیست، منتظر اومدنش میشم.دلم میخواد باشی تا زندگی کنم و هر لحظه بگم : خدایا شکرت ، من عاشق زندگی هستم