2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام الناز جون 🌺🌺🌺 گزارش امروز کالری مجاز ۵۰۰ کالری مصرفی ۷۰۰ پیاده روی ۳۰ دقیقه چالش ۲۰ دقیقه ...

شبت بخیر زهره جون،خیلی خوب بود.💖🍄🍇

ایشالله فردا نتیجه خوب ببینی🤓

اره

ممنون امروز ک گذشت از فردا ان شاالله

این کالری واسه من خیلی بهتره دیگه ضعف نمیکنم ک عصبی شم سر بچه ام واقعا 1300 تا کمم بود اصلا نمیتونستم تحمل کنم  

سالخوری تا همیشه  شروع دوباره  ۱۸ بهمن
شبت بخیر زهره جون،خیلی خوب بود.💖🍄🍇 ایشالله فردا نتیجه خوب ببینی🤓

شب شما هم خوش الناز جون سایز کم کردم ولی وزن نمی‌دونم سعی میکنم از این به بعد بیشتر سالم خوری داشته باشم چالش ها رو هم سعی میکنم هر روز به جز جمعه ها انجام بدم تا زودتر نتیجه بگیرم ممنون که تشویقم میکنی 💖🥰💖🏃🤸🏃

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒

اولین گزارش در تاپیک جدید🦋

روز فست 🥗

یه مشت مغزیجات 

یه کاسه ماست و اسفناج 

یه کفگیر ماکارونی با قارچ 

یه برش پنیر لیقوان 

مصرفی 500 

مجاز 500 

@الیhassan 🌼 

@حسود_پلاستیکی 🌸 چه کردی امروز ؟

@گیتاروگیسو 🌺 فست گرفتی گیسویی ؟ 

@گل_ایل  

@الیhassan  

@بادکنکناز  

@بادام_زمینی  

@آسنات99  

سلام خوشگلای من 

من کم و بیش انگار متوجه شدم کدورتی پیش اومده لطفا ناراحت نباشید،  و اگر از سمت من کوتاهی شده عذر میخوام ازتون چون من نباید تاپیک رو ادامه میدادم هر چند ب درخواست خود بچه ها ادامه دادم

من با این روش هیچ مشکلی نداشتم چون امتحانش کردم و دیدم درسته کلا هر دو روش مکمل همدیگن 

من بخاطر وضعیتی ک قرار گرفتم برام اومدن سخت شد و ب الناز هم گفتم ای کاش تاپیک دوستانه باشه چون برای تاپیک رژیم نمیتونم بیام

لطفا ناراحت نشید 

و از همتون بخاطر وقت و اطلاعاتی ک بی دریغ گذاشتید سپاسگزارم ❤❤❤❤❤❤❤❤

به حکمتش دل بسپار 🌿