2777
2789
عنوان

دارین ندارین

96 بازدید | 23 پست

سلام چطورین

ظهر همگی بخیر

دوستان گروهی برنامه ای چیزی ندارین

جمعشیم رژیم بگیریم لاغر کنیم تا عید؟

یکی دست منو بگیره

لباسام دیگه سایزم نمیشن😂

می رسد غم های بی پایان به پایان غم مخور

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم کارشناس تغذیه برو خودت راحت کن من خواهر نامزدم کارشناس ارشد تغذیه واقعا بهم کمک کرد برای لاغری

البته خودمم خیلی اضافه وزن نداشتم باشگاه رژیم خیلی بهتر از این کارا

کار اصلی بچسب این چیزا جانبی

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

به نظرم کارشناس تغذیه برو خودت راحت کن من خواهر نامزدم کارشناس ارشد تغذیه واقعا بهم کمک کرد برای لاغ ...

راستم میگیا

تنبلی میکنم

منکه چاق بودم لاغر کردم ولی الان باز دارم زیاد میخورم اعصابم خورده🤧😁

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
منم میخوام واسه عید هشت کیلو کم کنم هفته دیگه شروع میکنم کالری شماری با روزی چهل دقیقه پیاده روی هشت ...

وای منم ۸ کم کنم خیلی خوب میشم

منکه چاق بودم لاغر کردم ولی الان باز دارم زیاد میخورم اعصابم خورده🤧😁

اخ

نخوررر

چاق شدن آسونه لاغری سخت منم ی دوره خیلی لاغر بودم میزدم گوگل چجوری چاقشم

راستم میگیاتنبلی میکنم

ما به عنوان نسل جدید این تفکر ها الکی نباید داشته باشیم گروه بزنیم نخوریم این چه بازی آخه .نه منطقی نه درست

از راه درستش عمل کن

کارشناس تغذیه برو درست رژیم بگیر به حرف مربی ها که نه کراوس خوندن نه اصول درست رژیم بلدن هم اعتماد نکن

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر