2777
2789
عنوان

دارین ندارین

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 24 پست
اخنخورررچاق شدن آسونه لاغری سخت منم ی دوره خیلی لاغر بودم میزدم گوگل چجوری چاقشم

وای آره خیلی سخت تونستم لاغر کنم شوهرم هم مدام بهم گیر میده چاق نشی سخت تونستی لاغر کنی اینقدر نخور ولی عجیب اشتهام بالا رفته😞

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ما به عنوان نسل جدید این تفکر ها الکی نباید داشته باشیم گروه بزنیم نخوریم این چه بازی آخه .نه منطقی ...

اخه میدونی یه وقتایی ببینی چند نفر باهات دارن یه کاریو انجام میدن باعث انگیزه ات میشه

اما خب درست میگی رفتن پیش کارشناس تغذیه اصولی ترین کاره👌🏼

می رسد غم های بی پایان به پایان غم مخور
با قطع کردن تنقلات و شیرینی و پیاده روی کردم شبا برنج نمیخورم

عامل چاقی من همین شیرینیه

کمش کنم خیلی خوب میشه

ببینم میتونم از امروز قند حذف کنم

شبا هم نون مصرف میکنیم

اخه میدونی یه وقتایی ببینی چند نفر باهات دارن یه کاریو انجام میدن باعث انگیزه ات میشه اما خب درست می ...

بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست

انگیزه درونی عزیزم دنبال توجیه تنبلی کردنت نباش قشنگ جان

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

وای آره خیلی سخت تونستم لاغر کنم شوهرم هم مدام بهم گیر میده چاق نشی سخت تونستی لاغر کنی اینقدر نخور ...

اخ

میفهمم

دوستم ی آدم ۹۰ کیلویی بود الان شده ۶۰

نگاش میکنم کیف میکنم

یه روزی من لاغرتر بودم ازش

حالا اون اینطوری شده

به لباسایی که سایزت نمیشدن و الان سایز فکر کن

بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست انگیزه درونی عزیزم دنبال توجیه تنبلی کردنت نباش قشنگ جان

عالی و کوبنده سخن گفتین 😂

ولی تلنگر خوبی بود

ممنونم

اخ میفهممدوستم ی آدم ۹۰ کیلویی بود الان شده ۶۰نگاش میکنم کیف میکنمیه روزی من لاغرتر بودم ازشحالا او ...

منم وزنم زیاد بود واقعا درک میکنم حتی اگه شوهر داشته باشی بدتر هست فکر کن هیکلت چند برابر شوهرت باشه من حتی برای رابطه زناشویی از شوهرم خجالت میکشیدم فکر کن قبل عقد باربی بودم بعدش شدم خرس باز بعد چند سال که چاق بودم رژیم گرفتم با پیاده روی تونستم لاغر کنم تازه شوهرم بهم گفته اصلا دوست نداشته من چاق باشم چون خودش لاغر بود و من چند برابر اون وزن داشتم

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
منم وزنم زیاد بود واقعا درک میکنم حتی اگه شوهر داشته باشی بدتر هست فکر کن هیکلت چند برابر شوهرت باشه ...

وای دختر

این همه عذاب میکشیدی

به سختی لاغر کردی

حالا با پرخوری میخوای برش گردونی

دیدی داره گرسنه ات میشه آب بخور

وای دختراین همه عذاب میکشیدیبه سختی لاغر کردیحالا با پرخوری میخوای برش گردونیدیدی داره گرسنه ات میش ...

واقعا پر خوری خر است😫

مرسی دوستم آره واقعا یک تلنگر لازم دارم😁