2777
2789
فقط النازجان من الان 78 کیلوام قدمم 173 کالریم چقد میشه واسه کم کردن؟ هر روزم 45 مین قدرتی میرم تو ...

خیلی خوبه،چون خوب سایزت کم میشه.

ببین ۱۸۰۰ الان کالربته. با دوتا فست زیر ۵۰۰ تایی.

استارت بزن با همین.ریزه خواریت از بین بره.به مرور کم کن از کالریت، تا به هدفت برسی. کم کم به بدنت شوک بده ،۷۵ رسیدی ۱۰۰ تا کم کن.هر وخ استپ کردی،میتونی ۱۰۰ تا ازش کم کنی  و... .

فقط زیر ۱۳۰۰ یا ۱۲۰۰ تا نرسون دیه کالریتو.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم. من تو و همه کسایی که هستن الان توی تاپیک قوانینو میدونیم،الانم باهمیم. سوال و انگیزه ای ...

خیلیم عالی عزیزم دستت درد نکنه 

🔵عضو گروه آبی(مانکن های زیبا)🔵   وزن اولیه۷۷.۲۰۰    وزن هدف ۷۰__قد ۱۶۷
ول کن گلتا جون من فقط عذاب وجدان گرفتم که کاش هیچی نمیگفتم در مورد حساب کالری

ول کن خاهر من.

تو بچه شیر میدی، فکرای الکی پلکی نکن.ب بچه های الان فک کن که راه درستو میدونن،اصن فک کن یه نفر،اونم من رو متوجه اشتباه کردی.

نجات یک فرد،نجات یک جامعه هست.🤣🤭🤣

مصیبت اینه یکی از بچه های تاپیک مانکن های زیبا هم گیر داده،تو اونجا گفته ب نظر منم وزن در ۳۰ منهای ۵۰۰ درسته تا بتونیم ورزش کنیم،من با این فرمول ادامه میدم.🤣🤦‍♀️۹۰۰ تا کمه.

فتنه اونورم افتاد.😆🤣🤣