2777
2789

@گل_ایل  

سلام گلم خوبی

میگم خواهری کمکم کن من فردا وزن کشی میکنم ببینم چ کردم 

حالا یه سوال من ک فست نمیگیرم فرمولم چی میشه میخوام با روش جدید پیش برم 

البته همین الانم بعضی روزا کمتراز ۱۲۰۰میخورم یعنی اصلا وقت نمیکنم بخورم 

مث امروز دخترم باز مریض بوده و.... الان زدم ۱۲۰۰تا خوردم فقط

فرمول را یجوری برام حساب کن ک ن سیخ بسوزه ن کباب🤣🤣🤣

نظرت چیه این هفته دوروز فست ۷۰۰تایی بگیرم ببینم میتونم یانه!؟ بنظرت خیلی روی شیر تاثیرمیزاره؟

از امروزدکتر بهم رژیم داده هیچ پروتئین گاوی😑نخورم یعنی لبنیات حذف🤕🤕🤕🤕دخترم حساسیت نشون داده🥴🥴🥴

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
رراستی من امروز فستمو با ۵۰۰تا بستم برعکس گشنمم نیس ک تا شب خراب شه فستم ی چیزیو متوجه شدم وقتی ...

افرین دقیقا باید ذهنو گول زد 

خوبه که راهشو پیدا کردی

خدایا بامید تو    💚🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀️ورزش در رمضا        

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرص نخور  بابا همشون رفته بودن  آسنات که رفته بود  سمیه که مدتها نبود  ساناز ...

اره دقیقا تاپیک احتمالا خاک بخوره

واقعا من فکر نمیکردم ساناز مخالف باشه میتونست بگه همون اول

من دیدم یروز از من کلی اطلاعات گرفت 

احتمالا سپیده بخاطر همین کم میومد اونم میتونست حرف بزنه

https://fitsheen.com/very-low-calorie-diets/

بچه ها، این یه مقاله ست که زیر نظر متخصصین تربیت بدنی و تغذیه نوشته شده. 

الان که میخوندم، واقعا اکثر نکاتی که سرگروه ها این مدت به ما میگفتن توش نوشته شده. 

شاید اگر الی جون @الیhassan  به داد ماها نرسیده بود، خیلی هامون آسیب دیده بودیم و نشونه هایی اینجا نوشته رو تجربه کرده بودیم.

من به شخصه واقعا شکر میکنم که یکی پیدا شد بهم گفت! 

سلام عزیزان ،النازم. کاربری دیگمه.😊🤗

سلام الناز جان... من تو تایپیک قبلی دنبالتون میکردم و رژیم گرفتم ولی گزارش نمیدادم... از دی ماه سال گذشته با وزن 63 و قد 165 شروع کردم و طبق فرمول اولیه تایپیک ضربدر 20 منهای 200 و با آپ ورزشی و فست اردیبهشت رسیدم58 که با فرمول قبلی و کاهش 5 کیلویی متاسفانه کالریم زیر1200 رفت و روزانه 1000کالری دریافت میکردم رسیدم به 56 و فست قطع کردم شدم 58 و از اردیبهشت تا بحال وزنم تغییر نکرده البته به لطف خدا بعد یکی دوماه و به لطف دوستانی که تو این تایپیک هستن متوجه شدم زیر 1200 نباید مصرف کنم ولی وزنم ثابت مونده روی 58 دوست دارم بین 56 و 58 وزنم ثابت بمونه الان به نظرتون برای در اومدن از این استپ وزنی و کاهش یکی دو کیلویی چه مقدار کالری دریافت کنم برام خوبه؟ در ضمن هفته ای 5 یا 6 روز قدرتی انجام میدم برای شکم و پهلو با ورزش های دوستم خوبم بادام زمینی و اینکه توانایی گرفتن فست 500 تایی هم دارم

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
https://fitsheen.com/very-low-calorie-diets/ بچه ها، این یه مقاله ست که زیر نظر متخصصین تربیت بدنی ...

قربونت برم

بلکه اینطوری عذاب وجدان من بره

نمیدونم واکنشی که اونا نشون دادن و اینکه الهه خودش بیاد تاپیکش ببینه چه عکسالعملی داره🙁 از فکرم نمیره

سلام اولین گزارشم در تاپیک جدیدمون😍 ورزش ۳۰ دقیقه هوازی داشتم  @النا ...

@گل_ایل @بادکنکناز  سلام گلابتون جان ،من بازم نتونستم فست بگیرم

خودم خواستم و همین عالیه 🥰عضو گروه سبز تاپیک لاغری  ... شروع کالری شماری ۱۴۰۰/۱۰/۶ با وزن ۷۹ و قد ۱۵۷ ...هدف اول ۷۵ ...هدف دوم ۷۰ ...و هدف سوم ۶۵🤩 🤩🤩🤩🤩🤩🤩شروع کاهش👈 ۱۴۰۰/۱۰/۱۹ وزن ۷۶ 😍💖💚💫💥🤍💢💥       ۱۴۰۰/۱۰/۲۶ وزن ۷۵/۴۰۰ 🥰درحال نزدیک شدن به هدف اول .      ۱۴۰۰/۱۱/۲۳ وزن ۷۲ 🤩در حال نزدیک شدن به هدف دووووم .امروز ۱۴۰۰/۱۲/۲۱ وزن ۷۰ به هدف دوم رسیدم 🤩
@گل_ایل     @الیhassan     @بادکنکناز   &nbs ...

قربونت برم فاطمه

تقصیر هیچکس نبود

شاید من نباید علنی میومدم میگفتم

از خودت بگو توروخدا

همش بفکرتم خوبی عزیزم

@گل_ایل   @بادکنکناز    سلام گلابتون جان ،من بازم نتونستم فست بگیرم

اشکال نداره

آروم شروع کن از ۱۰۰۰ ببند 

مطمئنا ۱۰۰۰یا۹۰۰ میتونی 

تخم مرغ آبپز و مرغ آبپز خیلی سیر ککندست 

تن ماهی یا ماهی هم ساعتها گرسنه نمیشی

.‌
سلام عزیزم حرف من نیست حرف مربیم که واقعاً قبولش دارم وکلی مربیای حرفه ایی که نبایدبه هیچ عنوان زیر۱ ...

مرسی زهرا جون

راستش من از خیلی وقت پیش میخواستم بگم از واکنش ها میترسیدم 

دیدم شما یبار گفتید منم گفتم پس بگم

ما هم نگفتیم فرمول الهه جون ایراد داره

ما هم تاکید میکردیم برای وزنای پایین مناسب نیس چون میره زیر ۱۲۰۰

بعد دیگه برای همه گفتیم باشه تا گیج کننده نشه

من خودم با فرمول الهه بعد چندسال رسیدم ۸۳ ولی خوب استپ کردم و بعدشم بارداری

منم کاملا اونارو درک میکنم فقط حرفم اینه چطور یهویی اومدن چرا از اول پاییز حرفی نزدن

اشکال نداره آروم شروع کن از ۱۰۰۰ ببند  مطمئنا ۱۰۰۰یا۹۰۰ میتونی  تخم مرغ آبپز و مرغ آ ...

ممنون از حمایتت عزیزم🙏 ،حتما سعیمو میکنم .🌹

خودم خواستم و همین عالیه 🥰عضو گروه سبز تاپیک لاغری  ... شروع کالری شماری ۱۴۰۰/۱۰/۶ با وزن ۷۹ و قد ۱۵۷ ...هدف اول ۷۵ ...هدف دوم ۷۰ ...و هدف سوم ۶۵🤩 🤩🤩🤩🤩🤩🤩شروع کاهش👈 ۱۴۰۰/۱۰/۱۹ وزن ۷۶ 😍💖💚💫💥🤍💢💥       ۱۴۰۰/۱۰/۲۶ وزن ۷۵/۴۰۰ 🥰درحال نزدیک شدن به هدف اول .      ۱۴۰۰/۱۱/۲۳ وزن ۷۲ 🤩در حال نزدیک شدن به هدف دووووم .امروز ۱۴۰۰/۱۲/۲۱ وزن ۷۰ به هدف دوم رسیدم 🤩
ولش کن الهه جون ،علی وحسام جونی چطورند حسام گلی چه حسی به علی خاله داره😃

قربونت برم

اونور کالریتو گفتم بهت دیگه

با همون برو

هیچی خاله جون حس عروسک😂

قشنگ متوجه میشه که مراقبیم یهو دستش نزنه کاریش نکنه

یهو میاد طرفش بوس که بوس ولم نمیکنه

یهو دست و پاش بیرون پتو باشه ذوق میکنه یا میکشه یا فشار میده

خلاصه فیلم داریم🤪😅