2777
2789
سلام عزیزم ممنونم دوست خوبم،  توکل خدا،،  محتاج دعاتونم

سلام خانوم گل برای سلامتی خودت و نی نی ها آیت الکرسی خوندم امیدت به خدا باشه خدا خودش حواسش بهت هست شک نکن برای سلامتیتون صلوات میفرستم و دعا میکنم به خودت انرژی مثبت بده همه چی به خوبی میگذره👃👃👃🥰💝🥰💝🌺💖🌺💖

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒

سلام دوستان.

مجاز ۱۴۸۰

مصرفی۱۴۰۰

ورزش ۲۵دیقه هوازی وقدرتی

صبحونه.چای باقند.موز

میان و.پرتقال

نهار.سه کف دست نان با سیب زمینی ابپز

میان و.اجیل یکم.کیک‌ وچای.موز

شام.یه لیوان اب ابگوشت.سه ونیم‌قاشق کوبیده ابگوشت.سالاد کاهو با دوقاشق سس.

@النازییئییییی  

@golta_dokhtbihamta  

@الیhassan  

@چرچیل  

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام اولین گزارشم در تاپیک جدیدمون😍

ورزش ۳۰ دقیقه هوازی داشتم 

@النازییئییییی  

خودم خواستم و همین عالیه 🥰عضو گروه سبز تاپیک لاغری  ... شروع کالری شماری ۱۴۰۰/۱۰/۶ با وزن ۷۹ و قد ۱۵۷ ...هدف اول ۷۵ ...هدف دوم ۷۰ ...و هدف سوم ۶۵🤩 🤩🤩🤩🤩🤩🤩شروع کاهش👈 ۱۴۰۰/۱۰/۱۹ وزن ۷۶ 😍💖💚💫💥🤍💢💥       ۱۴۰۰/۱۰/۲۶ وزن ۷۵/۴۰۰ 🥰درحال نزدیک شدن به هدف اول .      ۱۴۰۰/۱۱/۲۳ وزن ۷۲ 🤩در حال نزدیک شدن به هدف دووووم .امروز ۱۴۰۰/۱۲/۲۱ وزن ۷۰ به هدف دوم رسیدم 🤩
قربونت ، معلومه یه گیسو داریم ها ❤️ دیگه آزادیم هر عکسی دوست داری بزار پروفایل 😍

قربونت.مرسی عزیزم.فک‌کردم ب هدفت رسیدی صورتی شدی😅😅😅

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم
@mamanali95     عزیزم ، بیا اینجا 🌹

اینجا کجاس؟ من کیم؟ چ خبره؟

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
آره نظرشون همینه  بحث گناه نیست،  بحث اینه ک اگر اینکار انجام نشه همشون با هم میفتن  ...

الهی بهترین ها برات رقم بخوره عزیزدلم😍😍

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
@گل_ایل     @الیhassan     @بادکنکناز   &nbs ...

سلام عزیزم.نگفتم بهت که نیای الکی فکرت مشغول بشه، استراحت کن و اینجا هم بیا از ویارای دلنشینت بگو😁 

تو ک بارداری،الی بچه شیر میده،بقیه هم مامانن،خودایی فکراتونو درگیر نکنین دیه.😄😁

😬من تازه رفتم خوندم چی شده😑

😆😆بیخیال 

مهم اینه ادامه بدیم