2777
2789
عنوان

نظر شوهرم درمورد خیانت......

282 بازدید | 15 پست

مستقیم بهم میگه ارزش نداره تو زندگی خیانت کنی مگر اینکه یه نفر باشه خیلی خوش اندام و خوشگل باشه..اونوقت ارزش داره...

کاملا جدی میگه بچه ها..

تا حالا چنبارم چت با خانما تو گوشیش دیدم...

شما بودین ناراحت نمیشدین؟؟؟

بعد شب میخاد بیاد پیشم بخابه پسش میزنم،میگه چرا دوسم نداری؟؟؟ نمیفهمه که من دیگه بهش حسی ندارم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توام دقیقا همین حرفارو بزن از یک مرد .وقتی ناراحت شد بگو خاستم حسی که من دارمو توام تجربه کنی:)

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

اگه شوهرم بهم خیانت کنه منم بهش خیانت میکنم

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌زیباترین ایه قران😍اوَلَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِنْ کُنْتُمْ مُؤْمِنِینَ (۱۳۹-آل عمران) سست نشوید، غمگین نشوید شما پیروزید اگر ایمان داشته باشید❤
آخرش ک چی؟

عزیزم نمیشه که من فقط خیانت ببینم اونم باید ببینه حتی اگه بعدش طلاقم بده بازم ارزشش رو داره

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌زیباترین ایه قران😍اوَلَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِنْ کُنْتُمْ مُؤْمِنِینَ (۱۳۹-آل عمران) سست نشوید، غمگین نشوید شما پیروزید اگر ایمان داشته باشید❤

وقتی تورو مخاطب قرار میده،تو هم بگو راس میگی باید طرفم خوش تیپ و ۴شونه و ورزشی باشه که ارزش داشته باشه. بزار تا ته بسوزه.

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا

چه وقیح و بی ادبه 

اصلا رو نده بهش اینارو بهت بگه 

به جای پس زدن شوهرت تو رخت خواب سیاست داشته باش یک بار قاطعانه برخورد کن تا گربه دم هجله کشته شه وگرنه مطمئن بش عملی میکنه حرفاشو 

اصلا بین زن و شوهر زشته این حرفا قبحش میریزه بعد پرده احترام دریده میشه 

با سیاست باش یک بار جلوش واستا تا حساب کار دستش بیاد 

راحت بگو...پس اگر من یه خوشتیپ پیدا کردم...ناراحت نمیشی برم؟...

مثبت فکر کن...😐...زود قضاوت نکن...😑                               یه کابر خیلی قدیمی که به علت شرکت در بحث سیاسی ملایم تعلیق شد...قول داد هرگز برنگرده...ولی توبه شکست...😁
میگه سرتو میبرم😑

بگو منم سم میریزم تو غذات...😁...

شما خودت رو نگران نکن...از هر ۱۰ مرد...۹ تاش ظاهر بینه...اون یکدونه هم متاسفانه جوون مرگ شده...

مثبت فکر کن...😐...زود قضاوت نکن...😑                               یه کابر خیلی قدیمی که به علت شرکت در بحث سیاسی ملایم تعلیق شد...قول داد هرگز برنگرده...ولی توبه شکست...😁