2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

علائم خودتون چی بود. علائم دخترتون چیه

همسرم سه شنبه رفت بانک کار بانکی داشت ، شب اومدگفت ته گلوم میسوزه بهش آزیترومایسین و تب بر و ویتامین سی و ویتامین  دی دادم ماسکم زدیم تب داشت روز اول گلو درد بعد علائم فروکش کرد فقط سرفه ، منم الان ی روز با گوش و گلو درد شروع شد و دخترم از دیشب با تب و ناله گرفتگی صدا 

ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉
دکتر سرم دارو استراحت مایعات

برای امضات صلوات فرستادم

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

همسرم سه شنبه رفت بانک کار بانکی داشت ، شب اومدگفت ته گلوم میسوزه بهش آزیترومایسین و تب بر و ویتامین ...

نهایتش پنج روزه با داروهایی ک داری تو خونه مداوا میشه ب علاوه آب میوه طبیعی و مایعات

زندگیم دخترانم و همسر عزیزم😍

حتما ببر دکتر. چندسالشه؟

ان شاء الله خوب میشه اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

همسرم سه شنبه رفت بانک کار بانکی داشت ، شب اومدگفت ته گلوم میسوزه بهش آزیترومایسین و تب بر و ویتامین ...

وای منم بابام.وبچه جاریم مریض یودن. چن روز پیش گفتم یه جوری خشک بود که مطمئن شدم مریض شدم صبح بدن درد کوفتگی .سرفه خارش گوش.تب و لرز دارم البته تب ندارم احساس گرمایش دارم.فشارم ۱۰بود

نهایتش پنج روزه با داروهایی ک داری تو خونه مداوا میشه ب علاوه آب میوه طبیعی و مایعات

من برا دخترم میترسم خودم بمیرمم مهم نیست دخترم ۳ سالشه 😭وواقعا دکتر خوب اطرافمون نیست

حتما ببر دکتر. چندسالشه؟ ان شاء الله خوب میشه اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اسفند ۳ ساله کامل دکتر تو اطرافمون سراغ ندارم باید ببرم تهران 

وای منم بابام.وبچه جاریم مریض یودن. چن روز پیش گفتم یه جوری خشک بود که مطمئن شدم مریض شدم صبح بدن در ...

خدارحم کنه فقط

اسفند ۳ ساله کامل دکتر تو اطرافمون سراغ ندارم باید ببرم تهران 

از خدا می‌خوام بدون اینکه اذیت بشید زود خوب بشه بچه بیمار بشه سخته مخصوصاً اگه بد دارو باشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز