2821
2789
از خدا می‌خوام بدون اینکه اذیت بشید زود خوب بشه بچه بیمار بشه سخته مخصوصاً اگه بد دارو باشه اللهم ص ...

ممنونم دخترم مظلومه دارم از درد میمیرم ولی فقط دلم پیش بچمه

ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دعای هفتم صحیفه سجادیه کوتاه هست بخون منم میخونم به نیت شما و دخترتون

دوستان هرکس می‌تونه بخونه

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

طبیعتا باید تا 3 روز تب کنه ولی بعدش تبش قطع میشه هرروز 8 ساعت یکبار یک ق غذا خوری بهش شربت پلارژین بده

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
دعای هفتم صحیفه سجادیه کوتاه هست بخون منم میخونم به نیت شما و دخترتون دوستان هرکس می‌تونه بخونه

خوندم 

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
پس منم تا صبح تبو سرفه داشت.تازه خوابید.خیلی نگرانم سرفه خیلی خشک.گلود درد شدید دکترم بردم تب بر و ...

خدا رحم کن فقط

طبیعتا باید تا 3 روز تب کنه ولی بعدش تبش قطع میشه هرروز 8 ساعت یکبار یک ق غذا خوری بهش شربت پلارژین ...

ممنونم خوب میشن مگه نه 😭😭😭

عزیزم نگران نباش 

تب موقعی خطرناک میشه که به هیچ عنوان قطع نشه 

شما بچه رو پاشویه کن با آب ولرم تا تبش بیاد پایین 

اگه نیومد شیاف بذار یا شربت استامینوفن بده 

ببر یه دکترم ببینه 

انشاالله که همین امروز خوب خوب میشه 

خدایا شکرتتتتتتت 
ممنونم خوب میشن مگه نه 😭😭😭

اره نگران نباش منم بچه دارم درکت میکنم ولی حتما پلارژین کودکان   و بگو شوهرت بخره از حالا بهش بده اگرم دیدی سرفه خلط دار کرد ببرش دکتر باید داروی چرک خشک کن بخوره ولی کلا نگران نباش تا 3 روزم تب داره حواست باشه تبش بالا نره

عزیزم نگران نباش  تب موقعی خطرناک میشه که به هیچ عنوان قطع نشه  شما بچه رو پاشویه کن با ...

ممنونم راستش دکتر متخصص اطرافم نیست دکتر عمومی هم میبرم از ترس ویزیت نمیکنن درست برای همین ترسیدم من جونم به دخترمه میترسم چیزی بشه من خیلی مراقبت میکنم به خاطر اینکه دکتر اطرافم نیست ولی باباش گرفت خونه هم کوچیکه فضاش هرکار کنی بازم همه میگیرن