2777
2789
عنوان

طلاق خیلی بده؟؟؟؟؟؟

456 بازدید | 21 پست

وقتی دوتا آدم بچه ندارن 

و فکر کنن مناسب هم نیستن، عاشق هم نیستن....بهتره قبل بچه جدا بشن...یا عواقب طلاق خیلی بده و بمونن زندگی کنن بهتره؟؟!!!

طلاق بد نیس

مبتلا به سندرم سلنوفیل🌙این کاربری متعلق به شوصون نفر میباشد....پس اگر دیدید کاربر فازش مشخص نیس و انگار دَوا (مواد مخدر) زده و هر دقیقه فازی میگیرد نگران نباشید... این طبیعیست!    ❤منو بهروز یه تیمیم بدون هم یتیمیم❤💙پایدار تا پای دار💙             ومن شر حاسدن اذا حسد مخصوصا اقدس ور پریده🧿متاهل و متعهد بهروز جان!! با آنکه میدانم هیز... چشم چران... تهی دست... فقیر... معتاد،خمار، هستی. با انکه میدانم با اقدس به من خیانت کردی😭💔امــا هنوز هم دوستت دارم. مرد من سایه ات کم نشود از سر من...... شاید تو راست میگویی و این ها همه حساسیت های بارداری هستن.... ولی این را بدان که من عاشقت هستم و اگر به تو گیر میدهم به خاطر عشقی است که در جانو قلبم زده ای.... تو چیز هایی را می بری و دیگر پس نمی دهی.!  نامــرد فکر نمی کنی من قلبم را نیاز داشته باشم؟. 😪💔   همیشه تو را درک میکنم...من درک میکنم که چه زجری میکشی به خاطر این فقیر بودنمان....من درکت میکنم که به خاطر این دنیای نامرد دس به کشیدن هروئین....کوکائین....شیشه....کپسول...بنگ...علف و مخلفاتش میزنی😭💔 ولی امید دارم که خوب میشی وسایه اقدس ازسرزندگیمان کم میشودنگران دوقلوهایمان نباش ب دنیا آمدند❤ولی سایه اقدس هنوزمم هس و کم نشده. عوضی بچهامم بردن روی اون و قیاقه هاشون شبیه اونه. بهروزم تو فقط تو کمپ مراقب خودت باش🧿🧿timtima

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلاق بدنیست اگه دوس داشتنی در کار نباشه فقط بعدش مونده ب خودت ازلحاظ مالی.. کار.. آرامش و ازاین چیزا داشته باشی 

خدایا یه نی نی خوشگل بهم بده تا ازاین تنهایی تو شهر غریب دربیام 

باید سبک سنگین کنی ببینی بعد طلاق آیا امکان ازدواج مجدد داری یعنی شوهر بهتری گیرت میاد یا نه تنها میمونی تا آخر عمر 

بعد ببینی آیا تنهایی رو ترجیح میدی یا زندگی الانتو 

از نظر مالی به مشکل نمیخوری آیا 

خلاصه حساب کتاب کنی ببینی کدومش برات بهتره 

ولی اگه مشکلتون حاد نیست مشاوره بگیر زندگیتو بساز 

معلومه طلاق بهتره زندگی بدون عشق معنایی نداره

خوبی عزیزم وقتی طرف مشکلی نداشته باشه و شرایطش از نظر اخلاقی و... اوکی باشه چرا طلاق . خوب عشق میتونه بعدا هم پیش بیاد اما اگه طرف مشکل داره و شما اصلا نمیتونی نادیده بگیری مثلا کار نمیکنه اخلاق نداره برات احترام قایل نیست معتاد.‌‌. تودوران اول زندگی جدابشی بهترین کار ادامه دادن اشتباست

وقتی بچه داری باید یادت باشه ک تو اونارو ب این دنیا آوردی،  پس مسئولیتشان باتوئه، و در مورد طلاق نباید فقط بفکر خودت باشی، زندگی بچه هاتم هست، اگه راهی داره زندگیت رو بساز، بخاطر بچه هات، و اینکه یادت باشه همیشه راه بهتری هست  پیداش کن و ناامید نشو. 

پروردگارا مردم سرزمینم رو از بلا ،بیماری، دروغ ،جنگ حفظ کن.ازت میخوام همه ی مردم سرزمینم همیشه حال دلشون خوب باشه .

وقتی قبلا بینتون عشق بوده پس میتونه دوباره این عشق برگرده. طلاق عواقب بسیار تلخی داره مخصوصا با دوتا بچه

پروردگارا مردم سرزمینم رو از بلا ،بیماری، دروغ ،جنگ حفظ کن.ازت میخوام همه ی مردم سرزمینم همیشه حال دلشون خوب باشه .
خوبی عزیزم وقتی طرف مشکلی نداشته باشه و شرایطش از نظر اخلاقی و... اوکی باشه چرا طلاق . خوب عشق میتون ...

عزیزم همه مشکلات از همین نبود عشق بوجود میاد و اینکه منم نظر خودمو گفتم چون عشق دو طرفه برام تو زندگی اولویت داره شماهم نظرت محترمه