سلام ممنون میشم اگه اطلاعی دارین بگین بهم . هفت روزه از شروع علایم میگذره . خداروشکر سرحالم ولی بینیم هنوز کیپ هست صدام گرفته. خلط پشت گلو دارم .ایا نیازه باز به دکتر مراجعه کنم .چقدر طول میکشه تا عادی شم
سلام عزیزم صبح بخیر،ان شاءالله هرچه زودتر حالت خوب شه،منم همسرم یک هفتس از شروع علائمش میگذره ولی هنوز کامل حالش خوب نشده،کوفتگی،خشکی و دردگلو،تب،خلط پشت حلق داشت بعد چهار روز دکتر رفت و سرم و آمپول تقویتی زد قرص آنتی بیوتیک و شربتم میخوره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مایعات مقوی خیلی خیلی زیاد بخور تا خلط گلوت هم از بین بره .
یک دکتری ب من گفت که هر یک ساعت یکبار در طول روز باید مایعات حتی شده چای کمرنگ بخوری
❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓 با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه اینم نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
آره والا مام دیگه خسته شدیم،واقعا زندگی لذت قدیمشو نداره،همش ترس همش استرس،آخه مگه یه آدم چقد ظرفیت داره؟شانس ما تو دوره ای هستیم که گرونی،کرونا،زلرله همه چی باهم دست به دست هم داده تا زندگیمون سخت شه.
معمولا ی آنتی بیوتیک،شربت برای گلو و سینه،و سرم مینویسن همونارو مرتب و کامل مصرف کن،مایعات و غذای مقوی و میوم بخور اگه بعد ده روز بهتر نشدی اونوقت باز پیگیر کن،چون شنیدم علائم بیماریش ده روز طول میکشه.