2789
عنوان

کرونا

90 بازدید | 10 پست

سلام ممنون میشم اگه اطلاعی دارین بگین بهم . هفت روزه از شروع علایم میگذره . خداروشکر سرحالم ولی بینیم هنوز کیپ هست صدام گرفته. خلط پشت گلو دارم .ایا نیازه باز به دکتر مراجعه کنم .چقدر طول میکشه تا عادی شم

سلام عزیزم صبح بخیر،ان شاءالله هرچه زودتر حالت خوب شه،منم همسرم یک هفتس از شروع علائمش میگذره ولی هنوز کامل حالش خوب نشده،کوفتگی،خشکی و دردگلو،تب،خلط پشت حلق داشت بعد چهار روز دکتر رفت و سرم و آمپول تقویتی زد قرص آنتی بیوتیک و شربتم میخوره

ره آسمـان درونسٺ پر عشـق را بجنبـان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم صبح بخیر،ان شاءالله هرچه زودتر حالت خوب شه،منم همسرم یک هفتس از شروع علائمش میگذره ولی هن ...

ممنونم عزیزم. ان شاءلله که زودتر سلامتی بدست بیارن. چون هی میگن کرونا رو جدی بگیرید ادم استرس میگیره.کاش زودتر بره راحت شیم

عزیزم آن شالله ک زودتر خوب بشی 

مایعات مقوی خیلی خیلی زیاد بخور تا خلط گلوت هم از بین بره . 

یک دکتری ب من گفت که هر یک ساعت یکبار در طول روز باید مایعات حتی شده چای کمرنگ بخوری 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

آره والا مام دیگه خسته شدیم،واقعا زندگی لذت قدیمشو نداره،همش ترس همش استرس،آخه مگه یه آدم چقد ظرفیت داره؟شانس ما تو دوره ای هستیم که گرونی،کرونا،زلرله همه چی باهم دست به دست هم داده تا زندگیمون سخت شه.

معمولا ی آنتی بیوتیک،شربت برای گلو و سینه،و سرم مینویسن همونارو مرتب و کامل مصرف کن،مایعات و غذای مقوی و میوم بخور اگه بعد ده روز بهتر نشدی اونوقت باز پیگیر کن،چون شنیدم علائم بیماریش ده روز طول میکشه.