2821
2789
عنوان

دارم میمیرم

309 بازدید | 35 پست

نصفه شب ساعت 3 درحالی که کرونا دارم و حالم بده پریودم شدم الان تا مردن فاصله ای ندارم من نیمه شب چه غلطی بکنم دارم میمیرم خدایا مسکن خونه نیست مامانم خوابه😥

وای خدابهت صبر بده منم امیکرون گرفتم ۸روزه بچم تب داره ب معنای واقعی جون دادم

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری کرونا دارید و مسکن توی خونه نیست؟؟😨

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰
عزیزم مامانتو بیدار کن اشکالی نداره بگو برات دوا دم کنه بخوری  چون کرونا هم داری مفنامیک اسید ...

میگه مسکن نداریم توی خونه 

عجیبه

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰
بچت ۸روزه تب داره؟

اره چندباردکتربردم داروهاشو هی عوض میکنن فردا ازمایش ببرم دکترببینم چی میگ اگ دارونخوره تب میکنه 

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉