2777
2789
عنوان

دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 35 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دل دردم حالت تهوع دارم خدایاااا

وای یکم ابجوش بیارنباتو نعنا خشک بزاردم بیادبخور

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
همسر منم اومیکرون گرفته تب و لرز داره هزیونم میگه

بچم خیلی بد داغون شد امروز یهو تبش بالارفت عفونت زد ب گوشش چشاش بازنمیکردمنو شوهرمم گرفتیم من خودم جون نداشتم بچم مریض جون دادم

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
میگه مسکن نداریم توی خونه  عجیبه

عزیزم چند روز پیش خواهرم عمل داشته مامانم بهش مسکن می‌داده متاسفانه دارو تموم شده فقط یکی عصر برای کرونام گرفتم خوردم تاثیری نداشت

عزیزم چند روز پیش خواهرم عمل داشته مامانم بهش مسکن می‌داده متاسفانه دارو تموم شده فقط یکی عصر برای ک ...

آخه نبات هم میگن خوب نیست برای کرونا

شکمتو گرم نگه دار

ببندش با شال

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰
برای تبش چه داروی خوب بود استامینوفن بی اثره با شیافش برا بچه من

والا امروز ی دکتر دیگ بردم شیافو بادوتا استامینوفن داد باید تبشو چک کنم چون هی تب میکنه اگ باوجود این دارو قطع نشه بچمو بستری میکنن

من دل دردم حالت تهوع دارم خدایاااا

درکت میکنم چون منم تو تابستون هم کرونا گرفته بودم هم پری یعنی وحشتناک بود.الانم فامیلامون بی خبر اومدن خونمون ناجور سرفه میکنه خدا ازش نگذره اگه بازم بگیرم من یکی حلالش نمیکنم از خدا بی خبرهارو😠😠

خنده تلخ من از گریه غم انگیز تره کارم از گریه گذشته به آن می خندم..!