2777
2789
عنوان

برخورد شوهر

1181 بازدید | 71 پست

هییی چقدر امشب شب دلگیری 

نوزاد قشنگی کنارمه که دخترمه .. قشنگ ترین اتفاقای زندگی من دخترای قشنگم 

هییی دلم برای دخترم میسوزه که از همین تولد نداشتن  پدر داره تجربه میکنه  ....

عزیزم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی جواب داد لایکم کنین لطفا

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
قبل به دنیا اومدن دخترم قصد طلاق داشتیم  اما نسد به دلایلی  الان یه ماهه هما ندیدیم .. ...

خاک تو سر بیشعور بی لیاقتش

خودت هم باباش باش هم مامانش

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️

خودت هم مامانش باش هم باباش

انقدر ضعیف نباااااش 

قوی باش

دخترات بهت احتیاج دارن. روح و روانشون باید سالم باشه تا آینده انتخاب اشتباهی نداشته باشن..‌ 

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
ضعیف نیستم ، تنها دارایی و دلخوشی من توی دنیا دخترامن    

آفررررررین به تو