2777
2789
عنوان

با جاریم رفتم بیرون 😑😑😞

| مشاهده متن کامل بحث + 143434 بازدید | 608 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مخصوص تو گذاشتم عزیزم🤣 آخه میگن خسیس ها نمیرینن که گشنه شون نشه قدرشو بدون🤣🤣

اسکل احمق بخاطر نخاله های مذهبی نمایی مثل توئه که مردم از همه چی زده شدن دیگه جوابتو نمیدم خفه شو درتم بذار

جواب حرفای احمقانه و غیرمنطقی رو نمیدم😏😊دختر شیرازیم😎🥰

اولا که آدم با جاری خرید نمیره عزیزم خودت برو بعد جلوش بپوش بعله

دوما که جاریت باید دور از چشم شما از شوهرش مشورت میگرفت که بردارم یانه

برادر شوهرم باید باسیاست میگفت اینا قشنگ نیست فردا میریم فلان جا اونا رو ببین

سراسر وجود جاریت عقده است

میخواستی توی جوابش بگی خیالت راحت یک اشتباه دوبار تکرار نمیکنم

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

اخی گناه داشت من نمیدونم چرا الان همه میگین کار این زن بد بوده درصورتی که کار شوهرش بد بوده عربده زد ...

اره بدبخیه ما زنا همض از همین زنای زن ستیزه ، بخدا همینا اگر خودشون بودن خشتک شوهره رو وسط بازار میکشیدن رو سرش ولی به بقیه که میرسه میگن تو باید کوتاه بیای چون زنی،اصلا استارتر نگفت برادر شوهرم نداشت خانومای سایت بدون اینکه بپرسن ایا برادر شوهرت داشت یا نداشت همشون میگن خب شوهرش نداشته باید درک میکرد، هیچکدوم نپرسیدن جاریت ایا لباس نو داشت یا نه؟ فقط میگن نمیشه که ادم زیاد زیاد لباس بخره شاید خیلی وقته لباس نخریده شاید میدونه که شوهرش داره ، از زن ایرانی زن ستیز تر و حسودتر هیجا پیدا نمیکنی, خدا نکنه بدبختم باشن اگه بدبخت باشن که دوست دارن حتی خواهر خودشونم رنگ خوشبختی نبینه چه برسه به یه غریبه که نمیشناسن

شرندگی داره اون بنده خدا مرده نان آور خانوادست گناه داره غرورشو برا ی مانتو بشکنی

چیزی که شرمندگی داره ندید پدید بازی اون خانم و بدتر عربده کشیدن شوهرش تو جمع هست وگرنه با این وضع اقتصادی طبیعیه خیلی خانواده ها دستشون پر نباشه