2821
2789
عنوان

خیلی عجیبه!

275 بازدید | 20 پست

یه فامیل داریم هرموقع میره دست شویی شلنگو میکنه داخل باسنش با آب داغ،دختره ۱۲سالشه خودش هی به من میگه نمیفهمم منظوراین کارم یعنی چی ولی این کارو نکنم مدفوم نمیاد:/

من اول خودم فکرم.....

ولی فهمیدم اشتباهه خیلی بچه مثبتیه خودشم منظور کارشو نمیدونه

شمامیدونیدچرا؟؟؟

:/

بهار‌کوچک‌مَن!:)❤                                                                حامی‌ال‌جی‌بی‌تی🏳️‍🌈                                                              آخرش‌من‌تورو‌میکشم‌یا‌تو‌منو‌؟کنترل‌این‌جسم‌دست‌کیه‌؟    ای‌مترسک‌چشاتو‌واکن‌گندماتو‌دزدیدن!                                                   گاهی‌حق‌میگم:)                                                             

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فقط شما بگو اینو از کجا میدونی

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

خودش بم گف فقط بچم قسم داد ب کسی نگم      

جدای بهداشت عضلات روده بشدت ضعیف میشن 

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

والا واسع منم خیلی عجیبه نمیدونم بخندم یاگریه کنم    

اولا غیر بهداشتی هست هم برا خودش هم افراد دیگه ای که استفاده می کنن 

دوما بنظرم یه عادت غلط هست که بر اساس یبوست یا همچین چیزی براش به وجود اومده باید ترکش کنه

برای حاجت دلتون حمد میخونم ریپلای کنین❤️😊
اولا غیر بهداشتی هست هم برا خودش هم افراد دیگه ای که استفاده می کنن  دوما بنظرم یه عادت غلط هس ...

اره باهاش خیلی حرف زدم نگران بکارتش بود!خودمم خیلی باهاش حرف زدم