2777
2789
عنوان

رمان خونای دو آتیشه بیاین

102 بازدید | 4 پست

یه رمان بود که یه زن و شوهر بودن و زنه عاشق شوهرش بود ولی چون از بی محبتی دید عاشق برادر دوستش شد شوهرش سرطان داشت مرد بعد از شوهرش دیگه از پسره جدا شد چون شوهرشو دوست داشت بی زحمت اسم این رمانو بگید 

تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی   گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش 

نخوندم

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

🥴

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نخوندم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

نمد والا 🙁

پروفایلم عکس عشقمه"مهراب خسته صدا" من با صدای مهراب زندگی میکنم.💜 مهراب خان! تو این دنیای سیاه و سفید تو رنگی ترین اتفاق زندگیمی♡ همیشه بخون واسه هوادارات امپراطور😍 زانو نمیزنم حتی اگر سقف آسمان کوتاه تر از قامتم باشد شوخی که نیست هوادار شاه شطرنجم 😌 #امپراطور_حسین_زینالی♡#شاه_شطرنج♡