2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت😍🙈

| مشاهده متن کامل بحث + 2191 بازدید | 155 پست
الهی شکر عزیزم مبارکه دیدی گفتم خدا یه موقع بهت میده که غافلگیرت کنه خیلی خوشحالم برات عزیزدلم

وااااایییی مینو خیییییییییلییییی خوشحالم آبجی خدارو شکررر نمیدونم از خوشحالی چیکار کنم فقط میترسم مثبت کاذب باشه

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوش اومدی به مرحله حالت تهوع وبی حالی و بداخلاقی و زودرنجی عزیزم😂😂😂😂حالا خیلی راه پیش روته من ۲۵ ...

آره از الان حالت تهوع دارم😂😍

ولی خداروشکر سختی هاشم شیرینه😍😍😍😍🤩🤩🤩

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...
به شوهرت گفتی ؟ یامامانت

به شوهرم هنوز نگفتم میخوام مطمئن شم آزمایش بدم فردا بعد

چون میترسم کاذب باشه

ولی به مامانم گفتم

ممنون عزیزم انشاالله هرچی از خدا میخوای بهت بده🤲❤

فدات عزیزممم

من همه بهم میگفتن وقتی بیخیال بشی میشه باورم نمیشد تا اینکه این ماه واقعا شد و من بیخیال بودم

باید زمانش برسه

عشقم فولیکولت چن بود

ماه قبل سونو دادم یدونه ۱۸ داشتم

این ماه دکتر گفت سونو نمیخواد همینجوری آمپول بزن دیگ نمیدونم

با دارو چند تا تخمک داشتی؟

ماه قبل با لترزول یدونه ۱۸ میل

ولی این ماه سونو نرفتم همینجوری آمپول زدم

😍😍😍😍 مبارکه عزیزم انشاءالله سالم و خوشگل مو فرفری باشه عین من 🤣 برا اونایی که مامان نشدن هنوز ...

حتما دعا میکنم چون درکشون میکنم

مرسی عزیزم فدات😍😍😍