ققنووس2 مدیر عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 1522 عنوان بی بی چک مثبت😍🙈 | مشاهده متن کامل بحث + 2191 بازدید | 155 پست خدا شکرت بالاخره منم بی بی چک مثبت دیدمبچه ها من ۱۶ روز از آمپول hcg میگذره ممکنه مثبت کاذب باشه؟😬 شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست... 1400/11/22 | 19:43 12 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ققنووس2 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 1522 الهی شکر عزیزم مبارکه دیدی گفتم خدا یه موقع بهت میده که غافلگیرت کنه خیلی خوشحالم برات عزیزدلم وااااایییی مینو خیییییییییلییییی خوشحالم آبجی خدارو شکررر نمیدونم از خوشحالی چیکار کنم فقط میترسم مثبت کاذب باشه شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...
دیلانن عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 4418 عزیزم میدونم چقدرررر سخته روزایی بود ک من به حد مرررگ میرسیدم از غصه ولی میگذره خداکنه 😢 به نیت دلم صلوات میفرستید لطفا😍❤
ققنووس2 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 1522 خوش اومدی به مرحله حالت تهوع وبی حالی و بداخلاقی و زودرنجی عزیزم😂😂😂😂حالا خیلی راه پیش روته من ۲۵ ... آره از الان حالت تهوع دارم😂😍ولی خداروشکر سختی هاشم شیرینه😍😍😍😍🤩🤩🤩 شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...
ققنووس2 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 1522 خداکنه 😢 ان شاءلله خیلی برات دعا میکنم شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...
دیلانن عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 4418 ان شاءلله خیلی برات دعا میکنم ممنون عزیزم انشاالله هرچی از خدا میخوای بهت بده🤲❤ به نیت دلم صلوات میفرستید لطفا😍❤
sahar9486 عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 1846 من پارسال پنج ماه خوردم بی نتیجه بود امسال دور دوم نتیجه گرفتم خداروشکر ماه قبل لترزول و این ماه ... با دارو چند تا تخمک داشتی؟
ققنووس2 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 1522 به شوهرت گفتی ؟ یامامانت به شوهرم هنوز نگفتم میخوام مطمئن شم آزمایش بدم فردا بعدچون میترسم کاذب باشهولی به مامانم گفتم شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...
nazila7968 عضویت: 1400/09/14 تعداد پست: 595 عشقم فولیکولت چن بود عضو گروه قرمز. وزن اولیه۸۲☹وزن دوم۸۰🤨وزن الان78😍هدف۷۵
ققنووس2 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 1522 ممنون عزیزم انشاالله هرچی از خدا میخوای بهت بده🤲❤ فدات عزیزممممن همه بهم میگفتن وقتی بیخیال بشی میشه باورم نمیشد تا اینکه این ماه واقعا شد و من بیخیال بودمباید زمانش برسه شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...
ققنووس2 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 1522 عشقم فولیکولت چن بود ماه قبل سونو دادم یدونه ۱۸ داشتماین ماه دکتر گفت سونو نمیخواد همینجوری آمپول بزن دیگ نمیدونم شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...
zahi_gol عضویت: 1400/06/10 تعداد پست: 1620 😍😍😍😍 مبارکه عزیزم انشاءالله سالم و خوشگل مو فرفری باشه عین من 🤣برا اونایی که مامان نشدن هنوز هم دعا کن
ققنووس2 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 1522 با دارو چند تا تخمک داشتی؟ ماه قبل با لترزول یدونه ۱۸ میلولی این ماه سونو نرفتم همینجوری آمپول زدم شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...
ققنووس2 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 1522 😍😍😍😍 مبارکه عزیزم انشاءالله سالم و خوشگل مو فرفری باشه عین من 🤣 برا اونایی که مامان نشدن هنوز ... حتما دعا میکنم چون درکشون میکنممرسی عزیزم فدات😍😍😍 شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...
آگینه عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 680 ماه قبل با لترزول یدونه ۱۸ میل ولی این ماه سونو نرفتم همینجوری آمپول زدم روز چند سیکل ؟
ققنووس2 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 1522 روز چند سیکل ؟ ۱۲ شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...