لاغر کردن خیلی راحت تره من پدرم در اومده ولی چاق نمیشمممم
تو می خوری من یه بار دو روز هیچی نخوردم لاغر شم هیچ تغییری نکردم
لطفا سه تا صلوات برام بفرست و دعا کن به خواستم برسم ممنون🌻🌷اون تاریخیم که زدم کار دارم. فقط ساعت ۶ جوابتون میدم فقط ساعت ۶ پیام بدید چون استرس میگیرم شاید پیام دادید منتظرید😊😅
چاقا جرات نداریم د لقمه غذا بخوریم میترسیم چاق تر شیم اما لاغرا هر چی دوست دارن میتونن بخورن
اره والا هر چی دوست دارن میخورن ما چا قا هی باید کالری بشماریم که بیشتر از حد مجاز نشه از غذا خوردن لذتی نمیبریم
سلام برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی 💦💦💦💦 💦💦💦 💦💦💦💦 قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒 وزن هدف ۷۰ 🔒
اخ گفتی کاش میشد یکبار کالری شماری کن ببین چقدر کالری مصرف میکنی اگر کمه بیشترش کن چیزایی بخور که کالری بالا دارن بیسکویت ساقه طلایی کیک این جور چیزا بین نهار و شام بخور صبحونه کره مربا با خامه بخور نیمرو
سلام برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی 💦💦💦💦 💦💦💦 💦💦💦💦 قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒 وزن هدف ۷۰ 🔒
اره والا هر چی دوست دارن میخورن ما چا قا هی باید کالری بشماریم که بیشتر از حد مجاز نشه از غذا خوردن ...
ما زیاد نمیخوریم چاق میشیم اینا زیاد میخورن چاق نمیشن خوش به حالشون حالا شکمو هم نیستم اما گشنت میشه می خوایی یه چیزی بخوری استرس اینکه چاق میشم کوفتت میکنه