2777
2789
عنوان

خوش به حال چاقا

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 49 پست
نه من دوس ندارم  من بدنم لاغر زیاد نیس معمولیه ولی خب مامانم همش میگه یکم صورتت لاغر شده یکم ت ...

ناشتا ژله بخور صورتو پر میکنه

ﻣﻬﻢ ﻧﻴﺴﺖ ﭼﻘﺪﺭ ﻣﻰ ﻣﺎﻧﻰ، ﻳﮏ ﺭﻭﺯ، ﻳﮏ ﻣﺎﻩ یا ﻳﮏ ﺳﺎﻝ. ﻣﻬﻢ ﮐﻴﻔﻴﺖ ﻣﺎﻧﺪﻥ ﺍﺳﺖ. ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ ﺩﺭ ﻳﮏ ﺭﻭﺯ ﺗﻤﺎﻡ ﺩﻧﻴﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻫﺪﻳﻪ ﻣﻰ ﺩﻫﻨﺪ. ﮔﺎﻫﻰ ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ، ﻳﮏ ﻋﻤﺮ ﮐﻨﺎﺭﺕ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺍﻣﺎ ﺟﺰ ﺩﺭﺩ، ﻫﻴﭻ ﭼﻴﺰ ﺑﺮﺍﻳﺖ ندارند، ﻭ ﺗﺎ ﺗﻪ ﺭﻭﺣﺖ ﺭﺍ ﻣﻰ ﺧﺮﺍﺷﻨد! ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ ﻧﺎﺏ ﻫﺴﺘﻨﺪ! ﻭ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻟﺤﻈﻪ ﻫﺎﻯ ﻧﺎﺏ ﺗﺮﻯ ﻫﺪﻳﻪ ﻣﻰ ﺩﻫﻨﺪ! ﺍﻳﻦ ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ ﻣﻬﻢ ﻧﻴﺴﺖ ﭼﻘﺪﺭ ﺑﻤﺎﻧﻨﺪ، ﻫﺮ ﭼﻘﺪﺭ ﻫﻢ ﮐﻪ ﺯﻭﺩ ﺑﺮﻭﻧﺪ ﻳﺎﺩﺷﺎﻥ و ﺣﺲ ﺧﻮﺏ ﺑﻮﺩﻧﺸﺎﻥ ﺗﺎ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﻫﺴﺖ…

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😢😢😢یک عدد اسکلت متحرک

♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩بزن باران که دین را دام کردند♩شکار خلق و صید خام کردند♩بزن باران خدا بازیچه ای شد ♩که با ان کسب ننگ و نام کردند♩بزن باران به نام هرچه خوبیست♩به زیر اوار گاه پایکوبیست♩مزار تشنه جو باران پر از سنگ♩بزن باران که وقت لایروبیست♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩

اینقدر دوست دارم صبحونه مربا و خامه نیمرو با کره بخورم باید یک تخم مرغ آبپز کنم یک کف دست نون دستم بگیرم بخورم پلو باید قاشق قاشق بشمارم از شش تا بیشتر نشه غذاهای نونی باید با لقمه برگ کلم بخورم ما هم اینجوری باید خودمون لاغر کنیم ،😔☹️🤸🏃🤸🏃 هی ورزش کنیم راه بریم ای خدا از چاقی خسته شدم

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒
چجوری مصرف میکرد؟

نمیدونم . فک کنم باید همراه غذا مصرف بشه . از هر کی بخری خودش برات توضیح میده . 

امروز ۲۰ بهمنه.یکم حالم بهتر شده رو ب راه شدم امیدوار شدم و حالا دارم روزا رو میشمارم ببینم اون روز خوبه چندم فروردین میشه ک بیام بنویسم بهترین روزم کی بوده 😍دعا کنین زمان زود و خوب بگذره♥️امضای قبلیم((برای مردنم دست به دعا شین🐾))
لاغر کردن خیلی راحت تره من پدرم در اومده ولی چاق نمیشمممم

خوش ب حالت 

من یه لیوان آب هم بخورم چاق میشم 

یادم نمیاد یه دفعه دل سیر غذا خورده باشم 

متاهل💍  شیرین ترین ثمره زندگیم فرزندم ❤️
من با كالري شماري تو سه ماه ١٠ كيلو كم شدم روزي ٩٠٠ الي ٩٥٠ كالري ميخوردم

زیر ۱۲۰۰کالری در روز نباید کمتر بخوری برای بدن ضرر داره به بدنت آسیب میرسونی

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒