2777
2789
عنوان

دعوا تو مهمونی

1032 بازدید | 12 پست

هفته پیش بعد از ظهر رفته بودیم خونه دختر عمه ام

من کلا ادمیم که ارومم و به کسی کاری ندارم و اکثرا فکر میکنن نگاه از بالا به پایین دارم در صورتی که اینطوری نیستم واقعا

خلاصه رابطمم با فامیل زیاد از یه حدی نمیکنم چون از لحاظ اخلاقی کنار نمیام باهاشون

خونشون که بودیم کلی حرف بارم کرد که فک کردی کی هستی چی هستی مغروری خودتو میگیری تربیت نداری و غیره کلا عقده گشایی کرد اون روز

من اون روز کپ کردم اصلا ولی میدونم مشکلشون چیه به نظر خودم چون تو کارم موفق شدم و خب چن وقت پیش یه مورد خوب برای ازدواج داشتم و جواب مثبت دادم بیشتر زورشون اومد

حالا کلا از همشون بدم میاد که شعور نگه داشتن حرمت مهمون رو نداشتن

نامزدمم گاهی میگه منو با فامیلاتون اشنا کن موندم اینو کجای دلم بزارم واقعا؟! بهش روم نمیشه درباره این فامیل چیزی بگم چون خودشون واقعا خانواده و فامیلای با محبتی دارن

از یه طرف تا حرفشون میشه عصبی میشم و پدرمم طرفداریشونو میکنه گاهی و میگه ولش کن و اینا

ولی حتی با پدرم هم قهرم که هنوز باهاشون رفت و آمد داره در حالی که بقیه خانواده کلا باهاشون کات کردیم و مخالفیم با این رفت و آمداش

کاربری دست دو نفره :)

راستشو بگو به نامزدت ، بگو ازشون خوشم نمیاد حوصلشونو ندارم دلیلی نمیبینم رفت و آمد داشته باشیم

ضمن اینکه پدرت بعنوان یه انسان بالغ کاملا آزاده با هرکی میخواد رفت و آمد داشته باشه، بنظر من دلیل قهرتون اصلا منطقی نیست دنیا اونقدی ارزش نداره که آدم سر این چیزا بخواد از خانوادش دور شه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راستشو بگو به نامزدت ، بگو ازشون خوشم نمیاد حوصلشونو ندارم دلیلی نمیبینم رفت و آمد داشته باشیم ضمن ...

واقعا تو این جریان کی مقصر بوده اخه؟ من اصلاااا هیچ حرفی قبلش نزدم ولی کاملا از روی عقده داشت حرف میزد با اینکه اختلاف سنی زیادی هم نداریم

رفت و امد فامیلی فقط تا زمانی خوبه ک خانواده ها عروس و داماد دار نشدند و بچه ها بزرگ نشدن و ب موفقیت هایی نرسیدن.. بعدش بهترین گزینه دوریه چون حساسیت و حسادت و عقده و توقع وصلت و.. داماد فلانی اله عروس فلانی بهم سلام نکرد فلانی دانشگاه میره خودشو میگیره بهمانی فلان جا کار میکنه منو دید تحویل نگرفت.. اه اعصاب ادم خراب میشه

چشمان تو آفریقاست.. 
رفت و امد فامیلی فقط تا زمانی خوبه ک خانواده ها عروس و داماد دار نشدند و بچه ها بزرگ نشدن و ب موفقیت ...

واقعا همینه

ولی اخه ادم هرر چقدرم حسود باشه ندیده بودم اینطوری به روش بیاره و انقد رک حرف بار طرف بکنه و من از این حرصم میگیره که خانواده میگن زیادی حساس شدی و اینا خودم الان شک کردم که اصلا یه درصدم آیا تو این ماجرا مقصر بودم که حق ندارم ناراحت باشم؟!

واقعا تو این جریان کی مقصر بوده اخه؟ من اصلاااا هیچ حرفی قبلش نزدم ولی کاملا از روی عقده داشت حرف می ...

منم نمیگم شما مقصر بودی فقط میگم از بزرگترا خیلی توقع نداشته باش معمولا منطق اونا با ماها فرق میکنه... با این دختره بی ادب رفت و آمد نداشته باش ولی همین روز پدر یه کیک و گل بگیر با بابات آشتی کن

واقعا همینه ولی اخه ادم هرر چقدرم حسود باشه ندیده بودم اینطوری به روش بیاره و انقد رک حرف بار طرف ب ...

اینطور مواقع سعی کن مثل طرف مقابلت رک و با احترام صحبت کنی و دلایلت رو بگی اگرم طرفت میزبانه و ب بی نزاکتیش ادامه داد با احترام خونشوترک کنی حساب کار دستش بیاد 

چشمان تو آفریقاست.. 
منم نمیگم شما مقصر بودی فقط میگم از بزرگترا خیلی توقع نداشته باش معمولا منطق اونا با ماها فرق میکنه. ...

آخه دخترم نیست طرف 3 تا بچه داره نسبتا بزرگ هم هستن 

با بابامم اونجوری قهر نکردم فقط دوست ندارم خونشون بره و یه جورایی میخوام پشتم باشه تو این جریان

آخه دخترم نیست طرف 3 تا بچه داره نسبتا بزرگ هم هستن  با بابامم اونجوری قهر نکردم فقط دوست ندار ...

هرکی درحد شعور خودش رفتار میکنه این چیزا به سن و سال نیست، منم اون سری یکی هرچی از دهنش دراومد بهم گفت ولی خانواده م طرف اونو گرفتن چون طرف سنش بیشتر از من بود ، صددرصد منم دلم میخواست پشت من باشن ولی خب قطعا من نمیتونم بعد ۶۰ سال طرز فکر و قوه استدلالشونو عوض کنم درنتیجه زدم به بیخیالی 

اینطور مواقع سعی کن مثل طرف مقابلت رک و با احترام صحبت کنی و دلایلت رو بگی اگرم طرفت میزبانه و ب بی ...

همینکار رو کردم دقیقا محترمانه حرفامو زدم کفتم اخلاقیات هر کسی با یکی دیگه فرق داره من مدلم اینجوریه این طرز تفکر توعه مشکلی هم نداره مجبور نیستیم مدام در ارتباط باشیم که اذیت بشی تو فکر میکنی من از دماغ فیل افتادم اشکالی نداره مهم نیست برام چون خودم از شخصیتم و طرز رفتارم با بقیه آگاه ترم به خودم بعدش مجبور شدم چاییشونو بخورم بعدش خداحافظی کردم و تمام! 

هرکی درحد شعور خودش رفتار میکنه این چیزا به سن و سال نیست، منم اون سری یکی هرچی از دهنش دراومد بهم گ ...

اره واقعا مگر اینکه منم همین کارو بکنم و کلا بزنم خودمو به بیخیالی