2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 48 پست
نه دنبال اون نیس در واقع پسره ایرانی نیس و اینکه میدونه راجب این چیزا من کاملا مقیدم منظورش اینه که ...

خب اینکه خوبه که فقط زود اعتماد نکن امتحانش کن بعدم تا آخر عمر که نمیشه تنها موند همه دخترا آرزوشون اینه که با پولدار ازدواج کنن خدا رو چه دیدی شاید خوب از آب در اومد فقط حواست جمع کن سو استفاده نکنه ازت 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره تقریبا میشه گفت و دوست دارم طرفم ادم مغرور باشه نه مثل این خیلی مهربون و رک😂😂 عجیبه نه؟!😂

بی تجربه ای ....تحت تاثیر رمان هایی که خوندی چنین سلیقه ای پیدا کردی ولی نمیدونی برای دوستی و برای ازدواج آدمی مناسبه که مهربون و مسئولیت پذیر باشه نه آدم مغرور.

درسته این زندگی اون چیزی نیست که من میخواستم ولی تلاش میکنم تا شرایط را بهتر کنم 
بی تجربه ای ....تحت تاثیر رمان هایی که خوندی چنین سلیقه ای پیدا کردی ولی نمیدونی برای دوستی و برای ا ...

نمیدونم چه جوری خودمو عوض کنم انگار از ادمای مهربون بدم میاد

چون شما اول بهش گفتید که رابطه نه، اونم قبول کرده، ولی الان شما میگید که حرف از رابطه میزنه و نه ازد ...

خب مسلما ادم از کسی که تازه شناختتش نمیاد درخواست ازدواج کنه میگه بیا شروع کنیم همو بشناسیمو اینا ولی من گفتم اصلا نمیخوام که وارد مسائل عاشقانه بشم و همش میخواست دستمو بگیره یا نزدیکم بشینه ولی من نمیزاشتم به نظرت این کارش چه معنی میده؟ ولی بهم گفت میخوام با مادرم اشنات کنم ولی من واقعا نمیدونم چیکار کنم از یه طرف اصلا دلم نمیخواد الان وارد این مسائل بشم

نمیدونم چه جوری خودمو عوض کنم انگار از ادمای مهربون بدم میاد

در کودکی پدر و مادرتون سختگیر و عصبی نبودن ؟

درسته این زندگی اون چیزی نیست که من میخواستم ولی تلاش میکنم تا شرایط را بهتر کنم 
خب مسلما ادم از کسی که تازه شناختتش نمیاد درخواست ازدواج کنه میگه بیا شروع کنیم همو بشناسیمو اینا ول ...

من فقط نظر شخصیمو میگم، ولی اینکه میخواد دست شما رو بگیره و نزدیکتون بشینه چه تاثیری در شناخت شما داره؟ 

من فقط نظر شخصیمو میگم، ولی اینکه میخواد دست شما رو بگیره و نزدیکتون بشینه چه تاثیری در شناخت شما دا ...

دقیقا خوب اومدی راست میگین من دیگه جوابشو ندادم اصلا 

چرا بودن

علت تمایل شما به افراد نامهربان دقیقا همینه 

مشکل شما تحت عنوان سندرم بازگشت به خانه تعریف میشه