2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 48 پست
اگه خوبه واقعا بده بخوای دکش کنی ادما بعضی اوقات ناز میکنن بعد میبنن هیچ مورد مشابه که خوب و دلنشین ...

من میترسم از رابطه نمیخوام واردش بشم نمیدونم چرا 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منظورت رو نفهمیدم از تو رابطه بودن کلا دوستیی رو نمیخوای یا دوستی پاکیزه میخوای

دوستی پاکیزه، چون به هر حال نمیتونم کامل از همه جا بلاکش کنم تنها بهانم همین بود که دوست معمولی ولی اون نمیخواد

خب چرا نمیخوای با یه آدم آشنا بشی ؟  میخوای تا آخر عمر تنها بمونی ؟  توی ذهنت ازدواج سنت ...

اره تقریبا میشه گفت و دوست دارم طرفم ادم مغرور باشه نه مثل این خیلی مهربون و رک😂😂 عجیبه نه؟!😂

دوستی پاکیزه، چون به هر حال نمیتونم کامل از همه جا بلاکش کنم تنها بهانم همین بود که دوست معمولی ولی ...

اها پس

دنبال س  ک  س

ک مهربون شده

حق داری بترسی

چ پررو شدن پسرا

دیبای سابق عضویت اردیبهشت ۸۹
اها پس  دنبال س  ک  س  ک مهربون شده حق داری بترسی چ پررو شدن پسرا

نه دنبال اون نیس در واقع پسره ایرانی نیس و اینکه میدونه راجب این چیزا من کاملا مقیدم منظورش اینه که مثلا من به چشم برادر بهش نگاه نکنم به چشم یه ساپورتر نگاه کنم یه کسی که قراره برام پارتنر باشه در اینده

تو دوست داری رابطت در چه حدی باشه؟هرچی خودت دوست داری همونو رو بهش بگو.نخواست هم بره به سلامت

راستش من اصلا نمیخوام تو هیچ رابطه ای باشم نمیدونم چمه😟

همسرت نیس ک نارحتی دلش بشنکه بگو و تمام خب اگ شرایطشم ک خودت میگی از هر لحاظ عالیه یکم دربارش فکر کن ...

نمیتونم بهش به عنوان یه پارتنر نگاه کنم انگار دوست معمولیمه