2777
2789

تعداد پستات با نام کاربریت یکی سده

بهار‌کوچک‌مَن!:)❤                                                                حامی‌ال‌جی‌بی‌تی🏳️‍🌈                                                              آخرش‌من‌تورو‌میکشم‌یا‌تو‌منو‌؟کنترل‌این‌جسم‌دست‌کیه‌؟    ای‌مترسک‌چشاتو‌واکن‌گندماتو‌دزدیدن!                                                   گاهی‌حق‌میگم:)                                                             

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدایی این وقت شب شماها بیدارین 

خب عزیز من پاشو برو ی وضو بگیر نماز بخون حالت خوب بشه 

از خدا ک دور میشیم مصیبت سرمون میباره و گناهانمون زیاد میشه و گرفتار تر میشیم

ماهایی که نماز نمیخونیم ام تو دلمون همیشه داریم باهاش صحبت میکنیم 

خیلی عالیه 

منم مثل شما همش غمگینو ناراحت بودم گریه میکردم مصیبتام و غصه هام زیاد بود با خدا یکسره حرف میزدم ولی مشکلاتم وا نمیشد

بخدا دوماهه توبه کردم دارم نماز میخونم خیلی از مشکلاتم از بین رفته خیلی ارامشمو تو زندگی بدست اوردم دوباره 

همین ک ادم از معبودش دور میشه همش بدبیاری میاره و غمگین میشه 

بهتره در حق خودمون ظلم نکنیم

خیلی عالیه  منم مثل شما همش غمگینو ناراحت بودم گریه میکردم مصیبتام و غصه هام زیاد بود با خدا ی ...

من یه دوستی داشتم همش از دین بد میگفت ..کم کم رو من تاثیر گذاشت..خیلی بی اعتقادم کرد نسبت به انبیا  و امامان.....

خیلی بدبختی دارم  نمیدونم کدومشو بگم... فقط میدونم بینهایت خستم از زندگی😔😭😭 چون واقعا زند ...

نمیدونم عزیزدلم چرا چی شده بهت درکتم میکنم بخدا 

الان سر نماز بودم ناخواه اومدم تایپیک تورو دیدم 

دارم دعا میکنم الهی ک حال دلت بهتر شه عزیزدلم

منم مثل شما همش غمگینو ناراحت بودم گریه میکردم مصیبتام و غصه هام زیاد بود با خدا یکسره حرف میزدم ولی مشکلاتم وا نمیشد هربار ی مصیبتی بهم وارد میشد

بخدا دوماهه توبه کردم دارم نماز میخونم خیلی از مشکلاتم از بین رفته خیلی ارامشمو تو زندگی بدست اوردم دوباره 

همین ک ادم از معبودش دور میشه همش بدبیاری میاره و غمگین میشه 

بهتره در حق خودمون ظلم نکنیم

از خدا دور نشو عزیزم ک گرفتارتر میشی بهتر نمیشی 

امضامو بخون قربونت برم 😘

من یه دوستی داشتم همش از دین بد میگفت ..کم کم رو من تاثیر گذاشت..خیلی بی اعتقادم کرد نسبت به انبیا&n ...

از این آدما بهتره فاصله بگیرین عزیزدلم اینا ادما از خدا دور میکنن 

از خدا هرچی دورتر شدیم گرفتار تر شدیم 

انشالله بحق این روزها خدا نظر بحال هممون کنه من الان سر نمازمم از خدا میخوام الهی نور ایمانشو در قلبمون روشن کنه و مارو ببخشه 

استغفار کن تا خدا مشکلاتتو حل کنه عزیزدلم❤⚘

با خوندن پیامت گریم گرفت😭😭😭😭😭

دورت بگردم عزیزدلم بخدا خدا خیلی مهربونه ازش دور نشو 

من ۸ سال نماز نخوندم چ بلاهایی ک سرم اومد هرشبم گریه بو  فهمیدم هرچقدر از خدا دورتر شدم گرفتار تر شدم و بلاهارو ب جونم دونه ب دونه خریدم 

الان ۲ ماهه فقط توبه کردم و نماز توبه خوندم و نماز خون شدم ب همون خدایی ک خالق ماهاست عین معجزه ی سری مشکلاتم حل شدن ک توی خوابمم نمیدیدم حل شن عزیز

خدا بما ناراحتی وارد نمیکنه جز اینکه مارو از جهنم خودش دور کنه