2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۲ سالم بود برای تولد مامانم ( خونه نبود)  خورشت سبزی پختم لوبیاها نپخته بود سه روز بعد تو نستیم غذارو بخوریم 🤣🤣

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

اره من تو زمان مجردی فقط فقط لازانیا درست میکردم 

بعد ازدواجم تولد شوهر شام پختم و کلی چیز میز مختلف و بعدشم چندین بار مهمون اومد فقط خودم پختم بدون کمک کسی حتی سالاد 

من به غمگین ترین حالت ممکن شادم؛ تیکر بارداری نیست !

اره خونه خودم یک ماه بعد عروسی

جاریمو برادر شوهرمو دعوت کردم 

زرشک پلو درست کردم 

اینقد اعتماد ب نفس داشتم که تا ساعت ۷ شب ب شوهرم گفتم بریم بیرون هفت میام درست میکنم 

اومدم عین اسب فقط میدوییدم و میزدم تو سرم که دیر شد الان میان 😂

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعله

قورمه سبزی پختم

۱۵ سالم بود

تلخی لیمورو یادم رف بگیرم

یه ذره تلخ شده بود

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚

آره قرمه سبزی ام دادم شوهرم گفت برای این همه جمعیت دست تنهاخوب میشه؟گفتم عالی میشه گفت چه اعتماد به سقفی ام داره خانومم خخخ ولی عالی شد واقعا 

وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷  قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜

بله

برای ۳۰ نفر

هشت مدل غذا

و چندین مدل دسر

سه نوع سالاد

و سه نوع ماست

۲۱ سالم بود

الان بهش فکر میکنم بدنم میلرزه

به قوم شوهر مهمونی دادم

بعش مادر شوهرم صدام زد بهم گفت ببین مادر ازین به بعد اگه بیشتر از ۴-۵ نفر مهمون داشتی و خودت غذا درست کردی بدون به خودت ظلم کردی

همون شد و همون بعدش فقط برای پدرشوهر و مادر شوهرم خودم غذا درست کردم بقیه از دم از بیرون

اگه همینجور پیش بره از پا میفتم خدایا ، قبل از اینکه از پا بیفتم دستمو بگیر. 

بله مرغ گذاشتم با سوپ 

وقتی مهمونا اومدن  بعد از یک ساعت سفره انداختم و خواهر شوهرم اومد تو آشپزخونه گفت وای چرا دو مدل غذا درست کردی یا قرمه سبزی میذاشتی یا مرغ 

منم گفتم قرمه سبزی🤔🤔🤔  تو دلم گفتم من که فقط مرغ و سوپ گذاشتم کو قرمه یکدفعه برق از سرم پرید 🤯🤯🤯  فهمیدم سوپمو با سبزی قرمه گذاشتم خودم چون همش تو خونه بودم از بوش متوجه نشدم با کلی خجالت و قرمز شدن شامو دادم خوردنو رفتن🤦‍♀️

بله

من برا تعداد کم مثلا نهایتا ۴ نفر غذارو درست کردم ولی عنوزم برا مهمونیا مادرشوهرم یا مامانم میان غذامو درست میکنن

دوس دارم دل بزنم دریا و درست کنم واسه تعداد زیاد ولی میترسم