2777
2789
درسته. خدا عاقبت هممون بخیر کنه . بعضی اوقات با خودم مبگم شاید خدا اینارو پیش روی من میزاره که ببینم ...

نه اختیار دارید راحت باشید. سنگینی همین جو اثرات بدی واسه کمک گرفتن داره

آقا هستم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اختیار دارید راحت باشید. سنگینی همین جو اثرات بدی واسه کمک گرفتن داره

شما خیلی کامل و مجرب هستین من هنوز تو حال و هوای جوونی هستم واسه همین سنگین . بله اثرات جالبی نداره . اخه استرس بهم وارد میشه. نمیدونم چرا همش حس میکنم انگار با استاد راهنمام دارم صحبت میکنم . به هرحال ممنونم موفق باشید 

نه منتظر نیستم حتما یه شخص خاصی بیاد و درست بشه همه چیز . اون شخص خودمم ولی مبگم حضور یه آدم که باعث ...

احسنت. این همین قدم اوله که اراده قوی دارید

مشوق خوب دارید

اینجاست که بازسازی خودش رو پیدا میکنه

آقا هستم 
احسنت. این همین قدم اوله که اراده قوی دارید مشوق خوب دارید اینجاست که بازسازی خودش رو پیدا میکنه

مامانم همه زندگی و امید منه. تنها دلیل زندگی منه. و بخاطر مامانم هست من رشد کردم و این جایگاه الان رو دارم. من همه چیزم مدیون مامانم هستم . اینارو که مینویسم اشک میریزم اخه مامانم همه زندگیش واسه من گذاشته امیدوارم بتونم جبران‌کنم همه زحماتش

همه شاگردیم و نیازمند یادگیری

شما ماشالله استادین🙏شکست نفسی میفرماین. البته منم شاگرد خوب و حرف گوش کنی هستم 😊 قول میدم حتما همه راهنماییاتون رو به کار بگیرم

درود درود. به احترام تمام مادران باید ایستاد خدا حفظتون  کنه برای هم

خدا عزیزان شما رو هم حفظ کنه و براتون نگه داره. سایشون مستدام تنشون سلامت و دلشون برقرار. واقعا هیچکس دلسوز تر از پدر مادر نیست هیچکس . از همه منافعش و خواسته هاش بخاطر فرزندش میزنه . خیلی حرفه ها. کار هرکس نیست.  خوش بسعادتشون