2777
2789
واسه همین بنظر من ارتباط با آدما بهترین گزینه واسه شناختشون هست. قرار نیست همه رابطه ها ختم به ازدوا ...

نه کاملن مخالفم مگ قراره همدیگه رو بازی بدیم؟مگ آدما مسخره ی ما هستن؟

بنده دیگه نخواستم به این وضوح عرض کنم. ولی آزموده رو آزمودن خطاست اگه به این نتیجه برسید که آقایون ...

من نمیخوام تجربه غلط داشته باشم و دلیل نمیشه همه آدما رابطه های نسنجیده داشته باشن که همون طور که دلیل نمیشه همه ازدواج کنن.حق خودم میدونم با رعایت اصول دوست یا همکار غیر هم جنس خودم داشته باشم که باهاش در ارتباط باشم ولی تو چارچوب 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه کاملن مخالفم مگ قراره همدیگه رو بازی بدیم؟مگ آدما مسخره ی ما هستن؟

نه اصلا قرار به بازی دادن نیست . هر انسانی اول رابطه باید هدفش رو بگه یا طرف مقابل قبول میکنه یا قبول نمی کنه.  ولی دلیل نمیشه هر رابطه ای که به ازدواج ختم نشده باشه بازی باشه

من نمیخوام تجربه غلط داشته باشم و دلیل نمیشه همه آدما رابطه های نسنجیده داشته باشن که همون طور که دل ...

درود بر شما. قطعا انسان اجتماعی مثبت اندیشی هستید که چنین تفکری دارید

ولی خدا نکنه کسی اسیر احساس در ارتباط بشه که بن بسته واسه انسان 

آقا هستم 
بهش نمیشه امیدوار بود من دروغ خیلی شنیدم خداروشکر الان متنفرم از رابطه حتی سرکار هم از دخترا فراریم ...

ببین نباید   بین صفر تا ۱۰۰ باشی .. یکم متعادل رفتار کن. چون اون خانوم اون مدل رفتار داشته دلیل نمیشه همه مشکل دار باشن و شما نفرت داشته باشی از همه . عجول نباش 

درود بر شما. قطعا انسان اجتماعی مثبت اندیشی هستید که چنین تفکری دارید ولی خدا نکنه کسی اسیر احساس د ...

خیلی ممنونم شما لطف دارین🌻 بله درگیر احساسات شدن خیلی مخرب که بنظرم گاهی بخاطر سن نوجوانی گاهی بخاطر نداشتن اعتماد بنفس خود کم بینی بخاطر نداشتن هدف بیکاری یا شاید خیلی موارد دیگه این درگیر شدن اتفاق بیفته. بنظرم اگه یه آدمی انقدر به شناخت خودش رسیده باشه و خودش دوست داشته باشه و واسه ایندش برنامه و هدف معین داشته باشه و تلاش کنه واسش هیچ وقت خودش درگیر احساسات اشتباه و روابط غلط نمی کنه.  چون کسی که واسه خودش ارزش قاعل هست هیچوقت خودشو درگیر یه رابطه و یه آدم اشتباه نخواهد کرد.

من ۲۸ سالم هست. 😊 البته شناسنامه ای در واقعیت ۱۵ سالمه😁

شناسنامه ای رو بله👏👏👏

ولی تفکرتون خوب، مفید، سازنده و زیباست. 

قدر داشته های خودتون رو بدونید و خوشبختی رو واسه خودتون با یه انتخاب خوب به ارمغان بیارید

ای کاش ها و حسرت های زندگی رو از خودتون دور کنید

آقا هستم 
شناسنامه ای رو بله👏👏👏 ولی تفکرتون خوب، مفید، سازنده و زیباست.  قدر داشته های خودتون رو بدو ...

شما محبت دارین سپاس بیکران بابت این تعاریف و القاب زیبایی که به من نسبت دادین🌹 چشم حتما ممنونم از راهنماییهای کاراتون🙏 حسرت که نمیشه نخورد.  بلاخره هر آدمی بخاطر بعضی چیزا مطمعنن یه حسرت هایی داره ولی خب سعی میکنم رو به جلو باشم .میدونید بیشترین مشکل من چیه؟ خیلی زیاده خواه و کمال طلبیم. و این باعث میشه همیشه از وضعیتم ناراضی باشم خیلی این قضیه اذیتم میکنه راهکاری شما دارین؟

شما محبت دارین سپاس بیکران بابت این تعاریف و القاب زیبایی که به من نسبت دادین🌹 چشم حتما ممنونم از ر ...

خواهش. واقعیت رو عرض کردم

میشه مثالی  از خودتون بزنید واضح تر بحث رو باز کرد؟ 

آقا هستم 
خواهش. واقعیت رو عرض کردم میشه مثالی  از خودتون بزنید واضح تر بحث رو باز کرد؟

سپاس لطف دارین🙏 مثلا بنظر شما یه دختر ۲۸ ساله که در حال حاضر ۶ سال سرکار رفته الان باید تونسته باشه خونه بخره؟ یا اینکه یه ماشین شاسی بخره؟ یا اینکه یه زندگی ایده آل از هر نظر داشته باشه؟ من احساس میکنم همیشه عقبم.  مثلا همیشه رو طلا پس انداز میکنم و یه طلافروش آشنا داریم همیشه از ایشون طلای بدون اجرت میخرم مثلا انتظار دارم هر ماه حداقل بتونم ۲۰ گرم طلا بگیرم اگه نتونم دیگه بهم میریزم 

سپاس لطف دارین🙏 مثلا بنظر شما یه دختر ۲۸ ساله که در حال حاضر ۶ سال سرکار رفته الان باید تونسته باشه ...

نه اصلا اینطور نیست چون مسیر اقتصاد و تورم قرار نیست با برنامه شما پیش بره. شما خودتون رو موازی با اقتصاد قرار بدید نه مخالفش. 

وقتی مخالفش حرکت کنید دور از جون سرکوب میشید و احساس پوچی بهتون دست میده و یا پرخاشگری و... 

الان به نظرم شما ناخواسته مخالف واقعیت دارید حرکت میکنید. تعریفتون رو عوض کنید. نگاهتون زیباست ولی زیباترش کنید. 

آقا هستم