2777
2789
بله. شاید فقط یک طرف خود واقعیش رو نشون بده ولی دو طرف اصلا خودشون رو همزمان نشون نمیدن.اگه ما واقعی ...

ببخشید شما روانشناس هستین؟ چند سالتونه؟ بنظر میاد خیلی عاقلانه صحبت میکنید؟ یعنی الان بنظر شما هیچکس خود واقعیش رو نشون نمیده؟

خواهش میکنم نفریی یه صلوات بفرستید لطفا برای حاجت روا شدنم 🙏😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشم عزیزم حتما انشالله حاجت روا بشین

ممنون عزیزم دستت درد نکنه گلم 😘

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
ببخشید شما روانشناس هستین؟ چند سالتونه؟ بنظر میاد خیلی عاقلانه صحبت میکنید؟ یعنی الان بنظر شما هیچکس ...

بزرگوارید.حدود 40سال.بی ارتباط با روانشناسی نیست. 

توی این زندگی های امروزی چرا طلاق زیاد شده؟ یه علتش همین موضوعه که مثلا آقا میاد توی رویا واسه خانم زیباترین کاخ هارو می‌سازه ولی غافل از اینکه کنار ساحلی واسش ساخته که با یه موجی همه چیز نیست و نابود میشه. خانم گناهش اینجا چیه که داره اعتماد میکنه جز سادگی؟ اینجاست که برچسب به خودمون میزنیم که مثلا شخصیت بالایی داریم

ونهایتا خانم به راحتی محو مرد میشه و به نوعی خودش رو ناخواسته میبازه و یه روز به خودش میاد که با یه بچه باید جدا بشه 

آقا هستم 
بزرگوارید.حدود 40سال.بی ارتباط با روانشناسی نیست.  توی این زندگی های امروزی چرا طلاق زیاد شده؟ ...

بله حق با شماست.  سادگی میدونید بخاطر چیه؟ چون آقایون متوجه هستن که خانوما فوق العاده احساساتی هستن و با حرفای قشنگ زدن و مطابق میل خانوم زود خام میشن بخاطر همین از این قضیه سواستفاده میکنن.  البته ببینید اقایی که الکی باغ سبز نشون میده در آخر خودشم لطمه میبینه چون جدایی واسه هر دو طرف سخته . دروغ پایان خوشی نداره.  بنظر من وقتی با ادمای مختلف تو اجتماع در ارتباط باشی تجاربت زیاد میشه . بهتر ادمارو میشناسی و دیرتر گول میخوری 

بله حق با شماست.  سادگی میدونید بخاطر چیه؟ چون آقایون متوجه هستن که خانوما فوق العاده احساساتی ...

واسه همین بنظر من ارتباط با آدما بهترین گزینه واسه شناختشون هست. قرار نیست همه رابطه ها ختم به ازدواج بشه که. آدم ارتباط برقرار میکنه که عاقل و پخته بشه. که مورو از ماست بکشه بیرون.  که واسه ایناش بتونه بهترین تصمیم بگیره

حالا چرا سگ😂😂😂 این همه تند نرو تو تاپیکات مگه عاشق یه نفر نشده بودی،؟ چی شد؟

اگ اون بود ک من مشکلی نداشتم ب خدا دوست دارم تنهایی زندگی کنم دیگ به هیچ دختری علاقه مند نشم

چطور شد؟ مگه دختره چی شد؟

بهش نمیشه امیدوار بود من دروغ خیلی شنیدم خداروشکر الان متنفرم از رابطه حتی سرکار هم از دخترا فراریم اگ محل کارم تو کارخونه دختر باشه اعتراض میکنم

بله حق با شماست.  سادگی میدونید بخاطر چیه؟ چون آقایون متوجه هستن که خانوما فوق العاده احساساتی ...

بنده دیگه نخواستم به این وضوح عرض کنم.

ولی آزموده رو آزمودن خطاست

اگه به این نتیجه برسید که آقایون این رفتار غلط رو دارن دیگه چرا بیایید و تجربه مجدد توی جامعه کسب کنید؟ 

نباید عادت کنیم به این کار. تبعات روحی داره 

آقا هستم