2777
2789
واقعا؟ این مدلی شما اعتماد میکنید ؟ من اصلا نمیتونم اخه آدما حضوری یه چیز دیگه هستن مجازی که فبهاا

اعتماد نداشتم ولی خب اینقد خوب بود اعتماد کردم بهش

بعد قرار ازش مطمئن شدم 

پسر خوب و چشم پاکیه و صاف و ساده ست

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

راه های شناخت زیاده اولا اینکه هدف شما از آشنایی چیه؟  تعریف شخص شما از رابطه چیه؟  طرف ...

مثلا من نوعی اون اول به ازدواج فکر نمیکنم.  هدفم دوستی و رفیق شدن هست که ببینم آیا از بودن با اون ادم لذت میبرم یا اینکه آیا وقتی با اون ادم هستم گذر زمان رو حس میکنم یا نه.  و اینکه آیا ایده آل های منو داره از بودن باهاش خوش حالم؟ بعد ازین که از همه این ها مطمعن شدم رابطه رو عمیق تر کنم. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🥺اره انتخاب کردم شریک زندگی خیلی هیجانی و سخته و وسواس اوره

الان زوده واسه انتخاب شما تازه ۲۳ سالتون.  اول شرایطتتون فراهم کنید هیجانی تصمیم نگیریم عواقب داره

مثلا من نوعی اون اول به ازدواج فکر نمیکنم.  هدفم دوستی و رفیق شدن هست که ببینم آیا از بودن با ا ...

اشتباه شما همینه

هیچ وقت نمیشه یک نفر رو شناخت حتی توی زندگی و با چند سال زندگی. 

ارتباط عمیق یعنی همون چیزی که یه آقا میخواد ولی چه تضمینی هست اون شخص خود واقعیش رو بهتون نشون بده.؟ 

معمولا ما انسان ها برچسبی از شخصیت اجتماعی بالا رو مقابل جنس مقابل به خودمون میزنیم که جلب توجه کنیم 

آقا هستم 
اشتباه شما همینه هیچ وقت نمیشه یک نفر رو شناخت حتی توی زندگی و با چند سال زندگی.  ارتباط عمیق ...

پس اگه اینجوریه که شما می‌فرمائید یعنی هیچکس هیچ جوره خودش نشون نخواهد داد ... پس راه چاره چیه؟ منظور شما و تعریفتون از ارتباط عمیق چیه؟ جلب توجه واسه چی اصلا؟ هرکس نظر مقابلش مطابق با معیار های وجودش و شخصیتی خودش انتخاب میکنه.  پس جلب توجه جایگاه نداره که 

اره شغل ک هست از طرفی سال جدید درسم تموم میشه از طرفی آرایشگری هم دارم

بسلامتی موفق باشی .ایشالا که هر تصمیمی که میگیرین عاقلانه باشه و عاقبت بخیر بشین

پس اگه اینجوریه که شما می‌فرمائید یعنی هیچکس هیچ جوره خودش نشون نخواهد داد ... پس راه چاره چیه؟ منظو ...

بله. شاید فقط یک طرف خود واقعیش رو نشون بده ولی دو طرف اصلا خودشون رو همزمان نشون نمیدن.اگه ما واقعیت درون خودمون رو نمایان کنیم، اون وقت میشه مدینه فاضله که به نظرم وجود نداره... 

آقا هستم