2777
2789
درسته یعنی وارد رابطه نشیم کلا،؟ راه رهایی از تنهایی چی هست؟

نگاه کنید اینکه رابطه چیه و تعریفمون چیه خودش جای کلی بحث داره

ولی متاسفانه ظرفیت وجودی طرف مقابل رو نمیشه فهمید

انسان اجتماعیه و نیاز به ارتباط سازنده داره ولی چه تضمینی هست اون شخص هم همین تعریف رو داشته باشه

آقا هستم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس چیکار کنم؟ من تا وقتی مشغولم سرکارم اوکی هست . ولی وقتی که وقت استراحتم هست خیلی احساس تنهایی میک ...

ببین من نمیگم با پسر رابطه نداشته باش،میگم اگر میخوای تنهایی هات با او پر بشه،این مشکله

چون بعدا برای اینکه از دستش ندی هرکاری میکنی یا بعد او باز باید سریع وارد یه رابطه بشی

تایم استراحتت اگه زیاده یه کلاس ورزشی یا هنری هرچی دوست داری برو 

رابطه هم داشته باش در کنارش 

نگاه کنید اینکه رابطه چیه و تعریفمون چیه خودش جای کلی بحث داره ولی متاسفانه ظرفیت وجودی طرف مقابل ر ...

خب اگه ظرفیت وجودی طرف مقابل رو متوجه نشیم و کلا نشه فهمید ...پس رابطه کلا منتفی میشه که...بنظر شما چطور و از چه راهی میشه یه آدم رو از زوایای مختلف شناخت؟

وواقعا؟ خب کجا آشنا شدین؟ چطور بود مدل اشناییتون؟

مجازی آشنا شدیم توی برنامه بازی 

۱ هفته پیش هم حضوری همو دیدیم 

مونده کارش اوکی بشه بعد بیاد خواستگاری

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

ببین من نمیگم با پسر رابطه نداشته باش،میگم اگر میخوای تنهایی هات با او پر بشه،این مشکله چون بعدا بر ...

اوهوم خودمم نظرم روی کلاس موسیقی هست و ورزش اتفاقا نه والا تایم زیاد ندارم ولی همون ۲ الی ۳ ساعت هم احساس میکنم که تنهایی میاد سراغم و اصلا یه دقه نمیتونم بیکار باشم 

مجازی آشنا شدیم توی برنامه بازی  ۱ هفته پیش هم حضوری همو دیدیم  مونده کارش اوکی بشه بعد ...

واقعا؟ این مدلی شما اعتماد میکنید ؟ من اصلا نمیتونم اخه آدما حضوری یه چیز دیگه هستن مجازی که فبهاا

بستگی داره ... اینکه خیلی کم سن نباشی، آدمی که انتخاب میکنی درست باشه، بتونی خودت رو تنها هم که باشی ...

منم با نظر شما موافقم لازمه ولی باید با احتیاط و رعایت و دقت کافی باشه که این خیلی سخته ...

خب اگه ظرفیت وجودی طرف مقابل رو متوجه نشیم و کلا نشه فهمید ...پس رابطه کلا منتفی میشه که...بنظر شما ...

راه های شناخت زیاده

اولا اینکه هدف شما از آشنایی چیه؟ 

تعریف شخص شما از رابطه چیه؟ 

طرف مقابلتون شما رو واسه چی میخواد؟ 

جهان بینیش چیه و... 

اگه واسه ازدواج باشه خیلی فرق داره تا واسه گذران اوقات

عرض کردم کلی بحث میشه کرد در موردش

آقا هستم 
همیشه حد وسط رو داشته باشید نه زیاد دل ببندید زود که با رفتنش داغون بشید نه کم محلی کنید که بره  ...

مثلا چه خط قرمز هایی؟ منظورتون ازینکه زیادی نباشین و کم نباشین چیه؟ این حدود چطور تعریف میشه؟ میشه واضح تر بگین