2777
2789
عنوان

لانه گزینی

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 58 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب جنسیت بچه که برات مهم نیست پریودت که تموم شد دو روز استراحت کن بعد یک شب درمیون اقدام کن اسپرم اگ ...

نه برام مهم نیست ،اگر مهم باشه کی اقدام کنیم جنسیت چی میشه؟؟ 

تابحال اقدام نکردم میخوام یکی دوماه بعد اقدام کنم

لطفالایک نکنید،ممنون
نه برام مهم نیست ،اگر مهم باشه کی اقدام کنیم جنسیت چی میشه؟؟  تابحال اقدام نکردم میخوام یکی دو ...

دقیقا روز تخمک گذاری یا یک روز قبل و بعدش شانس پسر بیشتره

دختر معنولا چند روز قبل تخمک گذاری 

اینهایی که گفتم اگر کیفیت اسپرم خوب باشه 

Silenc says a lot more than you think 🤍
دقیقا روز تخمک گذاری یا یک روز قبل و بعدش شانس پسر بیشتره دختر معنولا چند روز قبل تخمک گذاری  ...

یعنی اگر دختر باشه باید اسپرم چند روز قبلتر وارد شه؟؟

لطفالایک نکنید،ممنون
دقیقا روز تخمک گذاری یا یک روز قبل و بعدش شانس پسر بیشتره دختر معنولا چند روز قبل تخمک گذاری  ...

عزیزم اجازه میدی بهت درخواست دوستی بدم،اگر دراینده سوالی برام پیش اومد بتونم پیدات کنم وازتون بپرسم؟؟

لطفالایک نکنید،ممنون
یعنی اگر دختر باشه باید اسپرم چند روز قبلتر وارد شه؟؟

اره اما خیلی چیزها بستگی داره این یکیشه 

محیط اسیدی واژن

دخول سطحی

دور بودن از زمان تخمک گذاری مثلا سه روز قبل

چندبار ارضا شدن مرد

ولی اینارو ولش کن جفت جنس ها عشقن سالمش رو خدا بهت بده

Silenc says a lot more than you think 🤍
اره اما خیلی چیزها بستگی داره این یکیشه  محیط اسیدی واژن دخول سطحی دور بودن از زمان تخمک گذا ...

باور کن برای منم اصلا مهم نیست من عاشق دخترم، فقط دوست دارم بدونم،ان شاالله خدا بمن یه بچه ی سالم وصالح هروقت اقدام کردم بدم

لطفالایک نکنید،ممنون