شونزده سالشه خیلی دوست داره کار کنه و پول پس انداز کنه امروزم یه کار اینترنتی پیدا کرده ولی خب درس میخونه رشتشم تجربیه خیلی سنگینه به نظرتون میرسه به درسش؟
منم تو این سایت بودم یک میلیون در امد دارم معتبره اما خیلی سخت گیر شدن یکماهه بخاطر همین دنبال یه ...
جدیییی
من ۱۰ تا نوشتم ولی تایید نشدن
برای تایید شدنشون به چه چیزایی گیر میدن ؟ خیلی سختگیرن؟
تجربه ثابت کرده هر چی به کتف تر باشی موفق تر خاهی شد در هر زمینه ای که باشه 😂 این اسم لعنتی قرار بود یه چیز دیگه بشه ولی نشد😐 یخورده با همدیگه مهربون باشیم 💚💚 🙏 وقتی توهین میکنید و تلاش میکنید که بیشعوری خودتون رو ثابت کنید و من بی جواب میزارمش نزارید پای درست بودن حرفتون 🙏💚 آرزوی قبولی توی کنکور رو دارم و هدیه اش هم کمک به بچه های بهزیستی هست 😍💐🌸😍
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خودش میگه میرسم خیلی درس خونه ولی مادرم مخالفه باهاش😂 من خودم وقتی رفتم دانشگاه مامانم اینا گذاشتن ...
من خودم مامان بابام نمیزارن شاغل بشم و ارزوی استقلال مالی مونده به دلم
تجربه ثابت کرده هر چی به کتف تر باشی موفق تر خاهی شد در هر زمینه ای که باشه 😂 این اسم لعنتی قرار بود یه چیز دیگه بشه ولی نشد😐 یخورده با همدیگه مهربون باشیم 💚💚 🙏 وقتی توهین میکنید و تلاش میکنید که بیشعوری خودتون رو ثابت کنید و من بی جواب میزارمش نزارید پای درست بودن حرفتون 🙏💚 آرزوی قبولی توی کنکور رو دارم و هدیه اش هم کمک به بچه های بهزیستی هست 😍💐🌸😍