2777
2789

مادرشوهر من طبقه بالامونه مامانم میاد خودش میره مادرشوهرمو میاره پایین😁😁

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مادر شوهر من خالمه همیشه هر موقع خونواده خودمو دعوت می کنم اوناهم هستن این دفعه یه غذایی می خوام درست کنم که اونا نمی خورن و غذایه دیگه هم سختمه درست کنم 

به نظرتون ناراحت می شن 

مادر شوهر من خالمه همیشه هر موقع خونواده خودمو دعوت می کنم اوناهم هستن این دفعه یه غذایی می خوام درس ...

نه به نظرم طبیعتا نباید ناراحت بشن چون مادربزرگ های منم با هم خواهرن ولی یادم نمیاد مامانم هردو رو با هم دعوت کرده باشه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ممنون عزیزم ذهنمو خیلی مشغول کرده بود 

قربانت بازم باید فرهنگ خانواده خودتونو نگاه کنی چون فرهنگ ها متفاوته

من اگه بودم دعوت نمیکردم حالا بعد ها بیکار شدی مادر شوهرتو بگو مادرتو نگو

آره می خوام دعوتشون کنم هفته بعد

از این جهت می گم که خالم با خودش می گه اینا (منظورم مامانم ایناست )می خوان با ما قطع رابطه کنن