2777
2789
مادر شوهر من خالمه همیشه هر موقع خونواده خودمو دعوت می کنم اوناهم هستن این دفعه یه غذایی می خوام درس ...

خب غذایی درست کن ک هردو راضی باشن زشته  بدونی دوس ندارن ودرست کنی یا دعوت نکن یا میکنی چیزی درست کن ک هردو بخورن اون غذایی ک مخصوص مامانت میخای درست کنی بزار رفتی خونشون براشون توی خونه خودش درست کن خیلیم خوشحال میشه بخای بری پیشش بگی شام دعوت من 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوتاش ۸۰۰ کیلومتر ازم دورن اگه داخل یه شهر بودیم آره ما هم فامیلیم

خب من همیشه با هم می گم الان چون می خوام پیتزا درست کنم اونا اصلا این چیزا رو نمی خورن پیتزا هم خیلی کار داره غذای دیگه همم نمی تونم درست کنم می گم به نظرت ناراحت می شن 

خب غذایی درست کن ک هردو راضی باشن زشته  بدونی دوس ندارن ودرست کنی یا دعوت نکن یا میکنی چیزی درس ...

آخه مامانم تنها که نیست خاهرم و برادرم هستن همیشه باهم میگمشون این دفعه رو گفتم حالا جدا باشن دفعه های بعدی می خوام باهم بگم 

خب من همیشه با هم می گم الان چون می خوام پیتزا درست کنم اونا اصلا این چیزا رو نمی خورن پیتزا هم خیلی ...

نه بابا چرا ناراحت بشن مگه قراره متوجه بشن اونارو انءشالله یسری دیگه دعوت کن 

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤
آخه مامانم تنها که نیست خاهرم و برادرم هستن همیشه باهم میگمشون این دفعه رو گفتم حالا جدا باشن دفعه ه ...

آره بابا چه اشکالی داره 

البته به فرهنگ و نوع رفتار خانوادتم بستگی داره 

خانواده ما این جوری نیستن ناراحت نمی شن 

آخه مامانم تنها که نیست خاهرم و برادرم هستن همیشه باهم میگمشون این دفعه رو گفتم حالا جدا باشن دفعه ه ...

ب موقعیتت نگا کن اگه مادرشوهرت نگی و دردسر نمیشه برات فقط خونوادتو بگو مادرشوهرت چند نفرن؟

کم بدبختی ندارم زودی می فهمن برادر شوهرم همسایمونه 

گلم آخه تو دوس داری امشبو فقط خانوادتت باشن به شوهرتم مثلا بگو هفته بعد مامانت اینا دعوت کنیم تنها که ناراحت نشه که ناراحتی نداره اصلا

این سری جدا دعوت کردم سری های بعد باهم می گمشون حتما 

آره عزیزم خرج بالاست همیشه نمیشه باهم دعوت کرد ولی یبار همرووو خواهر برادر دعوت کن غذای خوبی درست کن وبعدش دیگه جای گله نیست

معجزه در لحظه اتفاق میفته...آماده باش
گلم آخه تو دوس داری امشبو فقط خانوادتت باشن به شوهرتم مثلا بگو هفته بعد مامانت اینا دعوت کنیم تنها ک ...

شوهرم خودش گفت دعوتشون نکنیم هفته بعد اونا رو می گیم 

می گم مادر شوهرم یه وقت ناراحت نشه 😔

شوهرم خودش گفت دعوتشون نکنیم هفته بعد اونا رو می گیم  می گم مادر شوهرم یه وقت ناراحت نشه 😔

خب دیگه حرفی نیست نه بابا چرا اینقد سخت میگیری همه چیو آدم با خالش این حرفا رو نداره خوب که آشنا سرت بالا انءشالله خوش بگذره بهتون