2777
2789
عنوان

مانتو عید

| مشاهده متن کامل بحث + 1457 بازدید | 58 پست
من38بودم خودمو کشتم42بشم😂

😱😱😱😱😱وااایییی دیونه ای!!!!!!!؟

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😱😱😱😱😱وااایییی دیونه ای!!!!!!!؟

انقدر اطرافیان گفتن داری میمیری مجبورشدم زیادکنم. هنوزم میگن لاغری باز جا داری

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
خانمی رژیمت میگی چه جوری بوده؟؟ 

آره عزیزم 

ببین هر چیزی ک کربوهیدرات داره حذف میشه 

تنها غذای بدون کرب انواع گوشت و روغنه 

ینی شما غذای اصلیت گوشته 

میتونی گوشت مرغ ماهی میگو بوقلمون حشیو اینارو درحد سیری بخوری مثلا میتونی حتی دوتا رون مرغو یجا بخوری کنارش لبنیاتو سبزیجات و مغزیجاتی ک بهت میگه رو هم میتونی بخوری 

ولی برنج ماکارونی سیب زمینی نون حبوبات میوه  کلا حذف میشه 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
انقدر اطرافیان گفتن داری میمیری مجبورشدم زیادکنم. هنوزم میگن لاغری باز جا داری

نه بابا ما ایرانیا ازبس ک هممون چاقیم به مانکنا میگیم مردنی🤨

وگرنه سایز ۳۸ ۴۰ واقعاااا خفنو شیکه

یعنی ظهر و شام همش گوشت بخوری بدن هیچی میان وعده هم نداره

میان وعده مغزیجات قهوه چای دمنوش 

ناهارو شام گوشت 

صبونه ها لبنیات سبزیجات تخم مرغ 

مثلا ی نمونش اینه 

صبونه اسفناج توش تخم مرغ بزنی با ماست 

ناهار مرغ بریون با سالاد 

شام کباب دیگی با سبزی یا سالاد

اهاااا مرررسی  اینو رو دکتر دادن بهت

خود دکتر نه دکتر تغذیه یه پیج بهم معرفی کرد از اون گرفتم 

نفرستی واسم اگه اشکال نداره

پیجشو؟

ببخشید اهل مانتوی مجلسی اشتباه شد

اولی

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*