چیچیلا مدیر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 5086 عنوان یادش بخیر | مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 66 پست شب بودوخورشیدبه روشنی میتابید،پیرمردی جوان،تک وتنها همراه خانواده اش درشلوغی خیابان خلوت قدم زنان ایستاده بود. اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹. 1400/11/21 | 11:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چیچیلا مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 5086 پیرمرد جوان سرحال وشاداب دربیمارستان بستری شد 🤭 😂😂 اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.
چیچیلا مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 5086 یه جورچالشه برای مغز .اگه کسی میتونه ادامه بده اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.
چیچیلا مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 5086 به به چه زیبا شماهم یه متن اینجوری بگو🌼 اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.
roghaaankorde عضویت: 1400/11/18 تعداد پست: 2094 شماهم یه متن اینجوری بگو🌼 من مثه شما نمیدونم او وقتی هاتیه باوشم بو اولین بار تازه زانیم زندگی چیه و او روژانی په ش تو همو لخووه زندگیم کردو زور زور دلخوشم به بونت کسه کم .💜روژان💜
چیچیلا مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 5086 [QUOTE=226042227]من مثه شما نمیدونم[/QUOTEخیلی کاره راحتیه فقط کافیه ازکلمه ای که متضادکلمه قبلی بگی مثلا درتابستانی بسیارسرد...ذهن ادم به چالش کشیده میشه اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.
roghaaankorde عضویت: 1400/11/18 تعداد پست: 2094 [QUOTE=226042227]من مثه شما نمیدونم[/QUOTE خیلی کاره راحتیه فقط کافیه ازکلمه ای که متضادکلمه قبلی ب ... من همینجوری مغزم خوب کارنمیکنه انقدر بیخوابی میکشم دیگه اینکارو کنم دیگه گیج گیج میشم او وقتی هاتیه باوشم بو اولین بار تازه زانیم زندگی چیه و او روژانی په ش تو همو لخووه زندگیم کردو زور زور دلخوشم به بونت کسه کم .💜روژان💜
چیچیلا مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 5086 من همینجوری مغزم خوب کارنمیکنه انقدر بیخوابی میکشم دیگه اینکارو کنم دیگه گیج گیج میشم دورجون..بیخوابی چراشاغلی؟؟ اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.
چیچیلا مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 5086 من همینجوری مغزم خوب کارنمیکنه انقدر بیخوابی میکشم دیگه اینکارو کنم دیگه گیج گیج میشم منل بوچکت هس؟؟ان شاالله عمردریژبیت گلکم اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.
roghaaankorde عضویت: 1400/11/18 تعداد پست: 2094 دورجون..بیخوابی چراشاغلی؟؟ نه عزیز بچه کوچیک دارم اصلا شبا استراحت ندارم او وقتی هاتیه باوشم بو اولین بار تازه زانیم زندگی چیه و او روژانی په ش تو همو لخووه زندگیم کردو زور زور دلخوشم به بونت کسه کم .💜روژان💜
roghaaankorde عضویت: 1400/11/18 تعداد پست: 2094 منل بوچکت هس؟؟ ان شاالله عمردریژبیت گلکم قوربانت عزیزم ممنون او وقتی هاتیه باوشم بو اولین بار تازه زانیم زندگی چیه و او روژانی په ش تو همو لخووه زندگیم کردو زور زور دلخوشم به بونت کسه کم .💜روژان💜
roghaaankorde عضویت: 1400/11/18 تعداد پست: 2094 منل بوچکت هس؟؟ ان شاالله عمردریژبیت گلکم از کجا فهمیدی کردم او وقتی هاتیه باوشم بو اولین بار تازه زانیم زندگی چیه و او روژانی په ش تو همو لخووه زندگیم کردو زور زور دلخوشم به بونت کسه کم .💜روژان💜
چیچیلا مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 5086 نه عزیز بچه کوچیک دارم اصلا شبا استراحت ندارم خواحفظی کات.منال هرواسه .چندمانگیه اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.
چیچیلا مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 5086 از کجا فهمیدی کردم جمله ی اخرامضات اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.
roghaaankorde عضویت: 1400/11/18 تعداد پست: 2094 خواحفظی کات.منال هرواسه .چندمانگیه قوربانت لگل مندالی ایوه. 4 مانگ او وقتی هاتیه باوشم بو اولین بار تازه زانیم زندگی چیه و او روژانی په ش تو همو لخووه زندگیم کردو زور زور دلخوشم به بونت کسه کم .💜روژان💜
چیچیلا مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 5086 قوربانت عزیزم ممنون 🌹🌹 اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.