2777
2789
عنوان

یادش بخیر

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 66 پست
مرسی عزیزم چقدر امضاتون طنز تلخیه نمیدونم گریه باید کرد یا خندید خودش متضاد ترین متضاداست

واقعاااا...خاک توسرش برای این وضع مملکت داریداری که کرد

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

سعی که غذای کمکی شروع کی بوی.مثلافرنی یاشیرخشک

له الانوه فرنی خراپ نیه

او وقتی هاتیه باوشم بو اولین بار تازه زانیم زندگی چیه و او روژانی په ش تو همو لخووه زندگیم کردو زور زور دلخوشم به بونت کسه کم .💜روژان💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سعی که غذای کمکی شروع کی بوی.مثلافرنی یاشیرخشک

شیر خشکیش اصلا ناخوا

او وقتی هاتیه باوشم بو اولین بار تازه زانیم زندگی چیه و او روژانی په ش تو همو لخووه زندگیم کردو زور زور دلخوشم به بونت کسه کم .💜روژان💜
له الانوه فرنی خراپ نیه

من خوم واکسن چهارمانگیم وَشاندبوکورکم،شروعکم کردبه فرنی داین په آردبرنج وشیرکم چرب فقط من راودروسم اکرد که حزمی راحت بیت بوی

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

شیر خشکیش اصلا ناخوا

کورکی منیژ اصلادمی په یوندا

من خوم واکسن چهارمانگیم وَشاندبوکورکم،شروعکم کردبه فرنی داین په آردبرنج وشیرکم چرب فقط من راودروسم ا ...

7 روژی که وختی واکسنکیتی منیش پیددم اگه وابه

کورکی منیژ اصلادمی په یوندا

ببخشه سوالک وزنی 4 مانگی چند بو