چیچیلا مدیر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 5078 عنوان یادش بخیر | مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 66 پست شب بودوخورشیدبه روشنی میتابید،پیرمردی جوان،تک وتنها همراه خانواده اش درشلوغی خیابان خلوت قدم زنان ایستاده بود. اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹. 1400/11/21 | 11:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چیچیلا مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 5078 مرسی عزیزم چقدر امضاتون طنز تلخیه نمیدونم گریه باید کرد یا خندید خودش متضاد ترین متضاداست واقعاااا...خاک توسرش برای این وضع مملکت داریداری که کرد اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.
roghaaankorde عضویت: 1400/11/18 تعداد پست: 2094 سعی که غذای کمکی شروع کی بوی.مثلافرنی یاشیرخشک له الانوه فرنی خراپ نیه او وقتی هاتیه باوشم بو اولین بار تازه زانیم زندگی چیه و او روژانی په ش تو همو لخووه زندگیم کردو زور زور دلخوشم به بونت کسه کم .💜روژان💜
roghaaankorde عضویت: 1400/11/18 تعداد پست: 2094 سعی که غذای کمکی شروع کی بوی.مثلافرنی یاشیرخشک شیر خشکیش اصلا ناخوا او وقتی هاتیه باوشم بو اولین بار تازه زانیم زندگی چیه و او روژانی په ش تو همو لخووه زندگیم کردو زور زور دلخوشم به بونت کسه کم .💜روژان💜
چیچیلا مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 5078 له الانوه فرنی خراپ نیه من خوم واکسن چهارمانگیم وَشاندبوکورکم،شروعکم کردبه فرنی داین په آردبرنج وشیرکم چرب فقط من راودروسم اکرد که حزمی راحت بیت بوی اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.
چیچیلا مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 5078 شیر خشکیش اصلا ناخوا کورکی منیژ اصلادمی په یوندا اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.
roghaaankorde عضویت: 1400/11/18 تعداد پست: 2094 من خوم واکسن چهارمانگیم وَشاندبوکورکم،شروعکم کردبه فرنی داین په آردبرنج وشیرکم چرب فقط من راودروسم ا ... 7 روژی که وختی واکسنکیتی منیش پیددم اگه وابه او وقتی هاتیه باوشم بو اولین بار تازه زانیم زندگی چیه و او روژانی په ش تو همو لخووه زندگیم کردو زور زور دلخوشم به بونت کسه کم .💜روژان💜
roghaaankorde عضویت: 1400/11/18 تعداد پست: 2094 کورکی منیژ اصلادمی په یوندا ببخشه سوالک وزنی 4 مانگی چند بو او وقتی هاتیه باوشم بو اولین بار تازه زانیم زندگی چیه و او روژانی په ش تو همو لخووه زندگیم کردو زور زور دلخوشم به بونت کسه کم .💜روژان💜