2777
2789
عنوان

قفل کنم یا نه؟😑🤫

722 بازدید | 12 پست

سلام من تو یه ساختمونم با مادرشوهرم

وقتی میرم خونه خانوادم چند روز سر بزنم شوهرم نمیذاره درخونمونو قفل کنم!!!!!منم میفهمم مادرشوهرم و خواهرشوهرام میان بالا و فضولی میکنن تو لباسام لوازم ارایشام و یخچالم..به شوهرمم میگم میگه چیشده مگه😐😐😐😕اصلا طرف من نیست

اگه هم بخوام درو قفل کنم میگه من لباسی چیزی لازم دارم میام میبرم درو قفل نکن منم گفتم هرچی لازم داری ببر پایین

چیکارش کنم؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد بد ،ولی من اگه باشم در اتاق خوابارو قفل میکنم وسایل ضروری شوهرمو که فکر میکنم لازمشه میزارم یه گوشه از پذیرایی ،چند روز قبل از اینکه برم جایی،خرید برا خونه نمیکنم ،هرچی تو یخچال وفریزر باشه مصرف میکنم ،هیچ چیز خاصی نمیزارم تو آشپزخونه یا پذیرایی، حالاتا دلشون بخواد بیان خونم چه اشکال داره خودشون بعدا خسته میشن از کاراشون.واسه منم پیش اومده

چقد بد ،ولی من اگه باشم در اتاق خوابارو قفل میکنم وسایل ضروری شوهرمو که فکر میکنم لازمشه میزارم یه گ ...

عزیزم ناراحت میشم اعصابم بهم میریزه اون دفعه حس کردم لباس زیرام بهم ریختس...انگار یکی تک به تک نگاشون کرده بود از یخچالم چندتا چیز کم شده بود مث سس و سبزیجات و گوجه و این چیزا...جعبه لوازم ارایشم بهم ریخته بود

باورت میشه یه بار خونمون دعوت بودن رفتم دستشویی و اومدم خواهرشوهرم کوچیکم رفتع بود از عطرم کلی زده بود در حدی که لباسش خیس شده بود و بوش خفم میکرد😐😐

دوربین از کجا بیارم😅😂میگم خب شوهرم میدونه میان و بی منطقع میگه بیان مگه چی میشه؟؟😐😐

بگو هیچی . فقط دزدی پیش بیاد از خونم اونوقت چی میشه ؟ 

فکر کن مامور هم بیاد اونوقت میپرسن کی میاد بدون اجازه گرفتن خونت ؟ 

بگو نمیگم خانوادت . مثلا غریبه ای بیاد دزدی . اولین نفراتی که پلیس میگه کیا میان خونت بدون اجازه قسم بخور راستشو بگی ؟

اونوقت چی بگم ؟ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

شوهرم میدونه خانوادش اشتباع میکنن ولی پشتشونه خیلی....

بگو یه عریبه اومد دزدی کرد . 

اونوقت مامورا اومدن هیچ اثر انگشتی پیدا نکردن .

از منم خواستن قسم بخورم کیا میان خونم بدون اجازه  ؟  :(

چی بگم ؟ بگم‌مادر و خواهرات ؟ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .