2777
2789

باشه و دوباره شروع به پرخوری از اول هم بدتر کرده باشه یک مدت یعنی از روز قبل رژیمشم بیشتر .....؟

آیا بدن تون دچار ترک نشده 

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

من ۳۰ کیلو کم کردم 

مگ تو لاغری ام ترک میخوره بدن تو چاقی ترک میخوره دیگ 

ولع بعد رژیم میگیری یکی دو هفته ولی بعدش اوکی میشی 

من معده ام خیلی جمع شده و کوچیک شده 

ولی باید اصلا ورزش و ول نکنی والا چاق میشی باز 

برای خودتون بیشتر زمان بذارید،درسته وقت طلاست ولی شما الماسید❤🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۱۵ کیلو کم کردم ولش کردم برگشت خخخ

اشتهات بدتر از روز اول نشد؟

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

اشتهات بدتر از روز اول نشد؟

اولاش که ول کردم خیلی اذیت شدم جوری که غذا زیاد میخوردم معده درد شدید میگرفتم به خودم میپیچیدم باید چند تا قرص معده و ژلفون میخوردم فکر نمیکردم اصلا خوب شم

روزهای سخت قیمت آدم های دورت و معلوم میکنه🤞
اولاش که ول کردم خیلی اذیت شدم جوری که غذا زیاد میخوردم معده درد شدید میگرفتم به خودم میپیچیدم باید ...

پوستت ترک نخورد بخاطر چاقی لاغری

چجوری لاغر کردین😍

رژیم و ورزش عزیزم 

روزی ۳ ساعت پیاده روی تند میکردم اولاش تا ۲۸ کیلو کم کردم 

الان پیاده روی و بدنسازی کار میکنم ولی رژیم خیلی رعایت نمیکنم ۲ کیلو دیگ کم کردم 

اتفاقا عکسمو گذاشتم کاربرا دیدن میگفتن خیلی تغییر کردی 

برای خودتون بیشتر زمان بذارید،درسته وقت طلاست ولی شما الماسید❤🌱
قبل از رژیم که چاق بودم ترک خوردولی یکم درمانش کردم

چجوری با چی میشه بگی