2777
2789
عنوان

حسود شدم 😔

628 بازدید | 29 پست

از جلو مغازه لباس بچه که رد میشم بغضم میگیره

از جلو طلافروشی وقتی حلقه ها میبینم اشک تو چشمام جمع میشه

وقتی یه زن و شوهر تو خیابون میبینم که دست هم دیگه گرفتن بغضمو قورت میدم ولی براشون آرزو میکنم روز به روز خوشبخت تر بشن

۳۳ سالمه مجردم

خدا یعنی من بندت نیستم که چیزایی که برای بقیه خیلی عادیه برای من شده آرزو؟؟؟!!!

خدا ازت دلگیرم 

تو رو خدا نیاید بگید شوهر چیه و از مجردیت لذت ببر 

من مجردی خوبی دارم تحصیل کرده هستم شاغلم خانواده خوبی دارم قیافم خوبه نکه  خیلی عالی هستم ولی خب خوبم ولی ازدواجم جور نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئن باش ی بخت خوب نصیبت میشه

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

چهل روز بعد نماز صبح سوره یاسین بخون هدیه کن به حضرت صدیقه کبری قطعا حاجت میگیری 

اگه نگرفتی بیا منو فحش بده 😁😁

پروفایلم عکس عشقمه"مهراب خسته صدا" من با صدای مهراب زندگی میکنم.💜 مهراب خان! تو این دنیای سیاه و سفید تو رنگی ترین اتفاق زندگیمی♡ همیشه بخون واسه هوادارات امپراطور😍 زانو نمیزنم حتی اگر سقف آسمان کوتاه تر از قامتم باشد شوخی که نیست هوادار شاه شطرنجم 😌 #امپراطور_حسین_زینالی♡#شاه_شطرنج♡

میتونی بچه به سرپرستی بگیری خیلی هم خوبه از تنهایی در میای البته اگه شرایطشو داری، ازدواج هم قسمت نشده دیگه زیاد ذهنتو درگیر نکن 

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)

از ته دلم برات دعا میکنم که انشاالله تا سال بعد این موقع هم همسر و هم مادر شده باشی.همسر یه آدم لایق و مادر یه بچه سالم.

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست هرکس نغمه ی خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد 
میتونی بچه به سرپرستی بگیری خیلی هم خوبه از تنهایی در میای البته اگه شرایطشو داری، ازدواج هم قسمت نش ...

شرایطش ندارم

ولی فرزند معنوی از طرف کمیته تحت پوشش دارم ماهیانه مبلغی به حسابش واریز میکنم.