2777
2789
عنوان

حسود شدم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تلگرام ندارم

نصب کن

ببین گلم نباید حست منفی بشه،اینی که میگمت حقیقت داره

حست منفی بشه واقعا ازدواج ازت دور میشه،چرا مگه تو چه مشکلی داری یا مگه خدا رحمتش کمه که بخواد ازدواج نکنی،خیلیا همسن تو بهترین ازدواج رو کردن حتی بزرگتر از تو،من جای تو بودم که شاغلی و خانواده خوبی داری تحصیل کرده ای منتظر یه مرد عالی مینشستم ولی با حال خوب برو جاهایی که مردای خوبی هست،باور کن میرسی به ازدواج خوب

عاقل ترین دیوانه باش
نصب کن ببین گلم نباید حست منفی بشه،اینی که میگمت حقیقت داره حست منفی بشه واقعا ازدواج ازت دور م ...

خب منم دنبال ازدواج خوب هستم اگر میخاستم با مرد با شرایط الکی ازدواج کنم که تاحالا ازدواج کرده بودم

ولی هرچقد میخام فکرای مثبت کنم دیگه نمیتونم 

یه مدته مدام فکر میکنم قسمت من این بوده که تنها باشم وباید باهاش کنار بیام ولی نمیتونم واقعا به یه همدم نیاز دارم

از بچگی به ما دخترا یاد دادن سنت بره بالا ازدواج خوب نمیکنی بخدا همه اینا اشتباه و غلطه تفکرات اشتباه زندگیمونو نابود کرده

دوست مادرم ۳۳ سالش بود شوهر کرد به سن نیست که

تو از قبل بیشتر به خودت برس و بیرون برو جاهای درست برو و از خدا بخواه راه رسیدن به شوهر خوب رو بذاره جلوی پات قول میدم راه رو پیدا میکنی

عاقل ترین دیوانه باش
از بچگی به ما دخترا یاد دادن سنت بره بالا ازدواج خوب نمیکنی بخدا همه اینا اشتباه و غلطه تفکرات اشتبا ...

مرسی از حرفای خوبت دوست عزیز❤

همش از خدا میخام ولی نمیدونم چرا نگام نمیکنه

خب منم دنبال ازدواج خوب هستم اگر میخاستم با مرد با شرایط الکی ازدواج کنم که تاحالا ازدواج کرده بودم ...

خواهش میکنم اون کانال رو دنبال کن

باور کن خدا بخیل نیست باید بخوای ازش و حالت خوب باشه،حال خوب مساوی با اتفاقات خوب

تو این کشور که مردم جون میکنن یه شغل پیدا کنن ماشالله تو شغل رو پیدا کردی

ازدواج رو هم میتونی پیدا کنی

عاقل ترین دیوانه باش
خواهش میکنم اون کانال رو دنبال کن باور کن خدا بخیل نیست باید بخوای ازش و حالت خوب باشه،حال خوب مساو ...

خیلی ازش خواستم

کانال دنبال میکنم امیدوارم کمکم کنه

از محبتتون ممنونم