2789
عنوان

طلا عروس

174 بازدید | 11 پست

خانوما اگه عروس دوتا یا سه تا النگو داشته باشه بد میشه؟ شوهرم میگه دوتا میگیرم دوتا از قبل داشتم چهار تا حدود پنج گرم میگم من شیش تا میخوام قبول نمیکنه

البته سلیقه ای هست 

اما النگو خیلی قدیمی شده

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حالا نداشته باشی چی میشه مگه. آسمون به زمین نمیرسه هرچقدر در توانش هست بذار بخره ازش تشکر کن حسابی که دل خوش داشته باشه بازم برات طلا بگیره

اللهم عجل لولیک الفرج ❤ دختری از تبار کویر ترمنتیکا... شهر باستانی تمدن و تدین که خواستگاه علم و معرفت عمیق شد و بانوی کرامت و شفاعت رو در درون قلبش حفظ کرد تا زمانی که حق آشکار بشه و کامل ترین انسان از پشت پرده خارج بشه... اون زمان بانوی آب و آینه بازخواهد گشت و مشتاقم که سرورم، بانوی شهر باستانی ام رو ملاقات کنم! #باافتخار_قمی_ام20 سالمه و یه توراهی خوشگل دارم که توت 🍓 فرنگی منه 😍 خیلی خوشحالم که با وجود سن کمم کلی چیزهای خوب یاد گرفتم که به کوشولوم یاد بدم! 😊 از خداجونم ممنونم که من رو لایق دونست بهم لطف کرد امانت خودش رو درون کالبد من قرار داد 🌹 از ته قلبم برای همه نینی سایتی ها خیر میخوام... ادعایی نیست ولی به لطف مطالعات دوره نوجوونی یه چیزایی بارمه بهم میگن مشاور خوبی ام کسی دوست داشت میتونه درخواست دوستی بده دردودل کنه میتونم مثل یه دوست خوب بدون قضاوت بشنوم و در حد عقل خودم کمک کنم. ازتاپیک پربازدیدا خوشم نمیاد 😒

هیچ چیز قانونی نداره

اذیتش نکن ان شاء الله بهترینشو میخری

دعات این باشه که خوشبخت و عاقبت به خیر بشین

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
چی کار کنیم خونه نداره ماشینم با پول وام ازدواج گرفته پراید بگم النگو نمیخوام اونم هیچی نخره

بگو بخره  زندگی خودته من فقط نظردادم ک البته نظرخودتون محترم تره

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘