2777
2789
عنوان

افسردگی بعد از خانه نشین شدن

336 بازدید | 14 پست

سلام خدمت دوستان عزیزم بنده مامان نفس هستم ۱۰ سال شاغل بودم ولی بعد اینکه یه سقط داشتم استعفا دادم...بچه اول و بعد بچه دوم...الان ۴ سالی میگذره که خانخ نشین شدم...من قبلا دوستان زیادی داشتم و کلا بیرون از خانه بودم ولی الان اصلا دوستی ندهرم وداعما درگیر بچه ها..تقریبا افسرده شدم...کسی هس ثل من باشه ...و راهکار بدین ممنون

راه کار که باید برگردی به اجتماع و دوستات منم از وقتی حامله شدم موندم خونه خیلی اکیپ و اینور اونور میرفتم سرکار میرفتم الان دو ساله خونه نشینم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرتون کار بیرون واسه زن خوبه شوهرتون سو استفاده نمیکرد یا ولتایی که خونه نبودیم از شوهرتون مطمئن ب ...

به نظر شخصی من هیچ چیز جای کار و استقلال رو برای یک شخص نمی گیره

به من بگن ماهی بهت ۱ میلیارد می دیم بشین خونه ات هم قبول نمی کنم چون کار کردن و توی اجتماع بودن و داشتن دسترنج لذت دیگه ای داره

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

🌹🍃

زن ها قلب ❤️خانه اند...

زن ها اگر شاد باشند قلب خانه مے تپد ...

زن ها اگر موهایشان را شڪل دهند ، اگر صورتشان را آرایش ڪنند ، اگر لباسهاے شاد بپوشند زندگے در خانه جریان پیدا مے ڪند...

زن ها اگر ڪودک درونشان هنوز شیطنت ڪند ،

اگر شوخے ڪنند ، بخندند ، همه اهل خانه را به زندگے نوید مے دهند...

اگر روزے زن خانه چشمهایش رنگ غم بدهد ، حرفهایش بوے گلایه و ڪسالت بدهد ، اگر ذره اے بے حوصله و نا امید به نظر برسد ،

تمام اهل خانه را به غم ڪشیده است...

آرے زن بودن دشوار است ، زنان ارمغان آور شادے ، گذشت و خنده اند

یادمان نرود قلب خانه باید بتپد...

‌

..

درسته و قبول میکنممم که شرایط خیلی سختی داشتید،اما باختن همیشه که نبردن نیست..

نمیگم قوی باشین اما میگم هیچ وقت ناامید نشید..

🙂

به نظر شخصی من هیچ چیز جای کار و استقلال رو برای یک شخص نمی گیره به من بگن ماهی بهت ۱ میلیارد می دی ...

آخه با وجود بچه خیلی سخته.کار بیرون یه فراغ بال میخواد ولی وقتی فکرو ذکرت پیش بچه هات باشه دیگه کار بیرونو هم نمیتونی خوب انجام بدی

آخه با وجود بچه خیلی سخته.کار بیرون یه فراغ بال میخواد ولی وقتی فکرو ذکرت پیش بچه هات باشه دیگه کار ...

به نظر من بستگی به خودت داره

اگر بتونی یک برنامه ریزی درست داشته باشی و البته جای امنی برای گذاشتن بچع هات داشته باشی ،برنامه کار بیرون هم منظم می شه

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
راه کار که باید برگردی به اجتماع و دوستات منم از وقتی حامله شدم موندم خونه خیلی اکیپ و اینور اونور م ...

اخه دوستای من اکثرا مجردن و کلا در تفریح منم با دو تا بچه کوچیک ولوله نمیتونم با اونا رفت و امد کنم که...

بنظرتون کار بیرون واسه زن خوبه شوهرتون سو استفاده نمیکرد یا ولتایی که خونه نبودیم از شوهرتون مطمئن ب ...

هومممم...سولای خوبیه ولی اینجوری بخوای فکر کنی کلا باید یه لحظه شوهرت رو ول نکنی کلا بچسبی بهش و خودت رو ول کنی