2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا من شوهرم ایتقد درامد نداره ولی من بازم زورم نمیکشه برم سرکار😣فک‌کن ساعت ۷ پاشی تو سرما‌گرما بر ...

خب عادت میکنی، صبح بیدار شدن سخته ولی دیگه عادت میکنی من الان روزای تعطیلم نمیتونم بیشتر از ۸ بخوابم.

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم                                       
خدا به هممون صبر ایوووب بده عزیزم ایشالا به سلامتی خرج بشه

ممنونم عزیزم همچنین شما، خدا به روزی همه برکت بده

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم                                       
😂😂😂😂رشتت چی بوده عزیزم؟ حیفه برو یه کار پیدا کن

دارم درس میخونم ، کنکور

*امضای هرکس مربوط به خودشه،امیدوارم اینو درک کنید*       نه میبخشیم،نه فراموش میکنیم   اثر ظلم محال است به ظالم نرسد🕊         پروفایلم عکس حنانه عزیزم،قهرمانم💚       بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی؟!     وای از آن روز که کینه حکم رانی کند!     هر وقت تازه عروسمان به بالین همسرش برگشت،هروقت محمدرضا دوباره دخترش را در آغوش کشید و هروقت حسینعلی فارغ التحصیل شد   زندگی عادی جریان پیدا میکند...       **به قول خودتون حلال نمیکنم اگر به خاطر امضام گزارش بزنی(که زدی)**               اگر جوابتون رو کوتاه میدم ناراحت نشید،خوب بلد نیستم🥴           یکروزی باران میبارد،آرام آرام میشوید غمها،ساحل میگیرد رنگ دریا،این نیز بگذرد... 
خب عادت میکنی، صبح بیدار شدن سخته ولی دیگه عادت میکنی من الان روزای تعطیلم نمیتونم بیشتر از ۸ بخوابم ...

بباریکلا منم عین بگم چی ساعت ۷ پامیشم انگار مجبورم 😂

مممنونم عزیزدلم  که خوشحالیمون میکنی 🥰خودت چطور؟ شغلت چیه؟

فدات گلم .😙😙من خانه دارم خیلییی تنبل تشریف دارم 😢😢

♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩بزن باران که دین را دام کردند♩شکار خلق و صید خام کردند♩بزن باران خدا بازیچه ای شد ♩که با ان کسب ننگ و نام کردند♩بزن باران به نام هرچه خوبیست♩به زیر اوار گاه پایکوبیست♩مزار تشنه جو باران پر از سنگ♩بزن باران که وقت لایروبیست♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩
حالا من شوهرم ایتقد درامد نداره ولی من بازم زورم نمیکشه برم سرکار😣فک‌کن ساعت ۷ پاشی تو سرما‌گرما بر ...

نه عزیزم واسه زندگیت پا به پای شوهرت تلاش کن . که بهترین ها واسه خودت و زندگیت فراهم بشه