2789

نزن همه فاميل و دور و اشنا رو دعوت کن فقط افراد نزديک رو بگو بيان که خرج برنداره هم بهتره هم شيک تره در عوض پول رو بده کليپ هاي قشنگ بساز الان اين کار رو مده

متولد 85 نیستم ... بيشتر اوقات اعصاب ندارم پس گير نده دوست عزيز  ،   آرمی هستم 💜 اهل رپ به شدت هستم اگه اهل رپ هستی یا ارمی هستی دس دس نکن درخواست بده بحرفیم عشقولیی . یه ذره بی اعصابم و مودی و خل و چل پس اگه دیدی تو حال خودمم طبیعیه   .خو دیگه بسه زیادی حرف زدم جدی بوس بای 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چجوری؟ کنتراتی چیه؟

یه سرکتهایی هست صفر تا 100 کارهای عروسی روانجام میدن

با یه سری جاها قرار داد میبندن اگه گلفروشی اتلیه تالار ارایشگاه مزون اونجا بری خیلی برات ارزون تموم میشه

ی گارکینگ از آشناها تون بگیرید توش دی جی بیارید بزن برقص کنید. میتونی ی کیکم بگیری با توجه ب اینکه همه ی مهمونای شام نمیان برای بزن برقص و کلا شاید 50 نفرشون بیان. کیک برای 50 نفر چند در میاد؟؟ نمیدونم

دقیق حساب نکردم ولی مثلا بین ۲۰۰ تا ۳۰۰

🙄سال ۹۷ ۲۰۰ تا مهمون رو شد ۲۵ تومن. پول جا ندادیم، پول آرایشگاه هم ۱ تومن دادم (گل سرخ تهرانپارس رفتم)لباس هم از دوستم گرفتم 

اگه تو رستوران بگیری با 100 تا مهمون پلو و کباب کوبیده بدی پرسی 70 میشه 7 ملیون شام. آرایشگاه حداقل ...

اینجوری که شما حساب کردی که خیلی خوب میشه 

اینارم حساب نکردی

اتلیه

فیلمبردار

گوسفند

گل فروشی

خریدای عروسی هم تو ذهن من بود

خریدای عروسی چه قیمت میفته؟؟

اگه تو رستوران بگیری با 100 تا مهمون پلو و کباب کوبیده بدی پرسی 70 میشه 7 ملیون شام. آرایشگاه حداقل ...

اون وقت نوشابه ای ماستیزسالادی چیزی نمیخواد؟؟تازه مالیاتم میگیرن

الان یه لباس عروس اجاره حداقل ۵میلیون و آرایشگاه هم همینطور داماد یه تیکه طلا بخواد بخره چند میلیون ...

خب اینجوری که شما حساب کردی اره شما همه چیو خوبشو حساب کردی

ولی چیزی که من تو ذهنمه لباس یه میلیونی و... 

اینجوری که شما حساب کردی که خیلی خوب میشه  اینارم حساب نکردی اتلیه فیلمبردار گوسفند گل فرو ...

عزیزم گوسفند نگیر حیوون بیچاره رو میخوای عذاب بدی ک چی؟؟ 

خرید عروسی هم نکن همون لوازم آرایش و لباس خونه پدرتو استفاده کن تا پول دستتون بیاد کم کم جدید ترشو بخری. آتلیه. پول کیک و گل فروشی رو حساب نکردم ولی مطمئنم با اونا بیشتر از 20 ملیون نمیشه